Ben de oradan aldım bugün. Umarım ayraçlarda sorun çıkmaz :d
Eğer fazladan açtığınız bir Hepsiburada hesabınız varsa, bazılarına hepsipay olarak hediye para yüklendiğini görebilirsiniz.
Zaten 300/150 alt limitsiz 100, 125 gibi kuponlar zaten varken değerlendirmekte fayda var. Şöyle bir şey oluyor:
Şu iki kitap 15 liraya geliyor. Ayrıca kronik yayınlarında oldukça güzel indirimler var.
Ciltli baskılar yayınevinden jelatinli çıktı ise bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Umarım sorun olmaz.
Benim kitapçıda gördüklerimde jelatin falan yoktu. O jelatin olayı sanırım sadece harita posterli olan kitaptaydı.
Bilim kurgu kitaplarını da eklemiştim. Onlarda çok firem var maalesef. Malazan ciltli ciltsiz beraber alıyorum illaki birinden çıkar diye umut ediyorum. :d
Amazon 400/100 kod NAZLI
Tamadres’te bir kaç kitap iyi sayılacak seviyede indirimde. Ben de şöyle bir sepet yaptım almak için kendimi manipüle etmekteyim. Kupon vs varsa biraz daha düşecektir.
Tamadresadora kodu yüzde 10 indirim sağlıyor
Teşekkürler Hocam, çok iyi geldi ![]()
Yalnız 3 ciltli kitabı 1 Malazan ciltlisi fiyatına alabiliyorsak… Gelsinler de kalitelerine bir bakayım. Muhtemelen benzer kalitede olacaklardır. Ah İthaki ah.
Hasarlı gelen kargolarımla ilgili Amazonla konuşurken şey dediler: Yakında hangi kargoyla geleceğini kendimiz seçebilecekmişiz. Açıkçası ben neden hasarlı geldiğini yeni öğrendim. Sebebi DHL gözümün önünde, iade yaparken adam arabadan indirirken fırlatıyordu kargoları ![]()
Türkiyedeki kargoculuk sektörü o kadar kötü ki yabancı firmalar tarafından satın alınan şirketler mevcut çalışanlarına Avrupada olduğu gibi yeterli eğitim vermiyor. Eski tas eski hamam devam ediyor. Alt komşum oğluna porselen yemek takımı kargolamıştı bide hasar almasın diye büyük koli ve köpükler ile paketlemişti oğluna gönderdiği porselen yemek takımından 1 tane sağlam parça kalmamıştı hepsi kırılmıştı.
Valla açıkçası iş sadece kargo firmalarında değil. Amazon kitap olarak ister pahalı, ister ucuz al korumasız bir şekilde yolluyor. Topu direkt kargoculara atmasın, kendi de güzelce korumalı şekilde paketlesin ![]()
İkisi de özensiz ama kargo şirketleri yerle yeksan ediyor kutuyu. 10 siparişimden 6 sı ezik, yırtık kutu ile geldi. 1 hasar varsa normalde 5 oluyor taşınırken. Bir de benim gibi uzak şehirde olanlar için eziyet.
Kargoda da olabiliyor tabi ki ama Amazon baloncuklu poşete sarsa siparişleri sonra da kutuya koysa o baloncuklu poşet iyi kötü yine korur kitapları. Geçen Witcher kutulu set aldım koliye bile koymamış. Böyle nasıl tarif edeyim, kağıttan çuval gibi bişeyle geldi. Eskiden yine kutuya koyuyodu, yanına baloncuklu poşet olmasa bile oynamasın ürün diye kağıt sıkıştırıyorlardı. Onu da yapmayı gördüğüm kadarıyla bırakmış.
Kitapyurdu son derece hızlı biçimde gönderdi bu sefer kitapları; Malazan’ı ve aldığım diğer kitapları kendileri streçlemişler, ayracı da içindeydi.
Teşekkürler, kod hâlâ çalışıyor Kızıl İsyan serisinden Karanlık Çağ eksikti aldım hemen