Amazon 400/100 indirim kodu; GUNEY
Narnia tek cilt 496 TL den 396 TL ye düşüyor;
Yapabiliyorum ama uğraşmaya değmez. Şuan alacağım kitap yok.
Verdiğim kod hemen bitebiliyor acele etmekte fayda var. Resimde gördüğüm kadarıyla uygulamadan alışveriş yapmamış gibisiniz. Onu da değerlendirmeyi unutmayın.
Ben de aldım. Teşekkür ederim.
Stokları yenilemişler. Almak isteyen arkadaşlar alabilir.
NAZLI kodu ile aldım. İki kodu da denemekte fayda var.
Aslında uygulamadan yapıyorum alışveriş ama sitede oturum açmadığım için her linklere basınca bu çıkıyor. Ender Efsanesi kitaplarını bekliyorum ben
amazon satıcılı olarak açılarsa alacağım. Pegasus satıcısında kupon kullanılmıyor.
Narnia ciltli baskıyı alamayanlar yeniden 11 tane stokta NAZLI, GUNEY kodu ile 100 indirim 396 ya alabilirler
Tekrar alıp 2 sayfa sorunlu geleni iade etsem mi acaba?
Yapmalısın. Para veriyorsun sonuçta hatalı ürün gelmişse değişim yoksa öyle yap.
Zanzibar istifi için 2 defa denemiştim sorunlu gelmişti kitapyurdundan aldım sorunsuz çıkmıştı ona dönmez inş. ![]()
Ben yapıyorum şahsen. Yenisini isteyip eskisini iade ediyorum öyle durumda. Veya MHz diyor ki şu kadar iade edelim kitap siz de kalsın diye. Hangisi işime gelirse
Artık kitap kalsın para iade edelim yok diye biliyorum sadece iade var.
Zamanında Nevernight kutulu setini almıştım, sorunlu gelmişti ve stoktaki 2,3 üründen biriydi. Ben de böyle böyle anlattım. Sizde kalsın biz belli bir miktar iade edelim demişti kabul ettim. Ha kesin olarak sunarlar mı bu seçeneği bilmiyorum bana sunmuşlardı.
Yenisini sipariş ettim bakalım daha iyi gelirse öbürünü bırakırım daha önce 2 ithaki kitabı yeni siparişle bile iyi gelmemişti umarım bu sefer iyi gelir.
Zaten bildiğim kadarıyla jelatinle geliyor. Eğer bunda da baskı hatası varsa şansına küs shshs
3.defa denemem ya kötüyse iade artık ![]()
Bir ara BKM bana 2 kez kusurlu ürün göndermişti inat ettim iade ettim düzgün gelene kadar. Kargo evimin yanında yoksa asla gitmezdim ![]()
Amazon kapıdan almasa şu 2 sayfa için uğraşmam harbiden. ![]()