İyi yapıyorsun akıllanana kadar uğraştıracaksın. Yoksa öyle yollamaya devam ederler. Parayı çöpte bulmuyoruz sonuçta, tek yapmaları gereken düzgün ürünü paketlemek.
Kitap almak iyice zorlaştı arada sırada bile olsa kusurlu ürünle uğraşmak üzüyor.
Ve o ürünlerin seni bulması aşırı sinir bozucu bir durum. Kaç kitap basılıyor sorunlusu sana denk geliyor. Delirmelik
Bana tersten basılı ürün bile denk geldi. Genelde çekerim böyle sorunlu ürünleri ![]()
Bu sene 4 veya 5 oldu benim sorunlu ürün.
Bu lânet bir yerde bozulacak. Şöyle fiziki mağazalarda internetteki indirim oranları olsa gidip kendin alacan tertemiz de işte yok.
Kod çalışıyor, teşekkürler bu sayede Swamp Thing 6 ve Kan Kitapları cilt 3 ü aldım
Amazon’un kapıdan iade alma işi müthiş gerçekten; baktım kitapta hasar var hiç acımıyorum, değişime gönderiyorum artık. Parayı sokakta bulmuyoruz malum…
İyi fiyat. GUNEY ve NAZLI kodu ile daha da uyguna geliyor. Bende Stephen King Mahşer’i paylaşayım yeri gelmişken 494 TL den 394 TL ye düşüyor;
Olimpos Kahramanları kutulu setinde indirim bekleye bekleye satılmaz olduğunu gördüm, bende bu ana set, Mısır ve İskandinav üçlemeleri var. Athena ve Hades çok iyi sanırım ama, o beşli grup çok elzem mi hikâyenin bütününe vâkıf olmak için?
Bende de bu tek cilt var. Evrene pek hakim değilim. Okumadığım için de pek bilgi veremeyeceğim ![]()
GUNEY ve NAZLI kodları daha ne zamana kadar devam edecek bilen var mı acaba?
Bende sandık var. Tek cilt altın yaldız üstüne kirle gelmişti, değişmemişlerdi, iade etmiştim. Biraz daha inerse tekrar denemek isterim. Yarın 150/450 bitince Eylül ayı kapsamında yeni kampanyaları olacak mı yoksa kitaplar zam görüp indirimler yetersiz mi kalacak, haftaya göreceğiz.
1250/250 indirim kodu. Ender serisin ilk 2 kitabını aldım. Yanında 2 kitapta ekledim 900 filan geldi.
31 Ağustos son gün diye biliyorum. Acele etmekte fayda var.
Teşekkür ederim, alışveriş yaptım.
Bu karton kapak mı baskı kalitesi nasıl 1200 sayfa kitap dağılırsa almayalım.