Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İyi yapıyorsun akıllanana kadar uğraştıracaksın. Yoksa öyle yollamaya devam ederler. Parayı çöpte bulmuyoruz sonuçta, tek yapmaları gereken düzgün ürünü paketlemek.

3 Beğeni

Kitap almak iyice zorlaştı arada sırada bile olsa kusurlu ürünle uğraşmak üzüyor.

2 Beğeni

Ve o ürünlerin seni bulması aşırı sinir bozucu bir durum. Kaç kitap basılıyor sorunlusu sana denk geliyor. Delirmelik

3 Beğeni

Bana tersten basılı ürün bile denk geldi. Genelde çekerim böyle sorunlu ürünleri :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Bu sene 4 veya 5 oldu benim sorunlu ürün.

1 Beğeni

Bu lânet bir yerde bozulacak. Şöyle fiziki mağazalarda internetteki indirim oranları olsa gidip kendin alacan tertemiz de işte yok.

4 Beğeni

Kod çalışıyor, teşekkürler bu sayede Swamp Thing 6 ve Kan Kitapları cilt 3 ü aldım

2 Beğeni

Amazon’un kapıdan iade alma işi müthiş gerçekten; baktım kitapta hasar var hiç acımıyorum, değişime gönderiyorum artık. Parayı sokakta bulmuyoruz malum…

5 Beğeni

9 Beğeni

Bende birincisi yokken ikinciyi aldım hadi bakalım

4 Beğeni

Daha iner mi acaba? Narnia’dan 50 TL pahalı.

3 Beğeni

İyi fiyat. GUNEY ve NAZLI kodu ile daha da uyguna geliyor. Bende Stephen King Mahşer’i paylaşayım yeri gelmişken 494 TL den 394 TL ye düşüyor;

5 Beğeni

Olimpos Kahramanları kutulu setinde indirim bekleye bekleye satılmaz olduğunu gördüm, bende bu ana set, Mısır ve İskandinav üçlemeleri var. Athena ve Hades çok iyi sanırım ama, o beşli grup çok elzem mi hikâyenin bütününe vâkıf olmak için?

1 Beğeni

Bende de bu tek cilt var. Evrene pek hakim değilim. Okumadığım için de pek bilgi veremeyeceğim :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

GUNEY ve NAZLI kodları daha ne zamana kadar devam edecek bilen var mı acaba?

1 Beğeni

Bende sandık var. Tek cilt altın yaldız üstüne kirle gelmişti, değişmemişlerdi, iade etmiştim. Biraz daha inerse tekrar denemek isterim. Yarın 150/450 bitince Eylül ayı kapsamında yeni kampanyaları olacak mı yoksa kitaplar zam görüp indirimler yetersiz mi kalacak, haftaya göreceğiz.

2 Beğeni

1250/250 indirim kodu. Ender serisin ilk 2 kitabını aldım. Yanında 2 kitapta ekledim 900 filan geldi.

3 Beğeni

31 Ağustos son gün diye biliyorum. Acele etmekte fayda var.

1 Beğeni

Teşekkür ederim, alışveriş yaptım.

2 Beğeni

Bu karton kapak mı baskı kalitesi nasıl 1200 sayfa kitap dağılırsa almayalım.

1 Beğeni