Kitap Ödüllü Yarışma

@fortknoxt Yoğun katılımlı bir çekiliş bekliyor bizi sanırım :kissing: Şansımız 1/250 filan mı? :sunglasses:

1 Beğeni

Şuan itibari ile çekilişe hak kazanan 30 kişi. Yani 1/30 :slight_smile: :slight_smile:

3 Beğeni

Kendimle çekilişe girsem yine kaybederim. Unutulmuş bir medeniyetin şansızlık tanrısıyım. Amon Bah-Tsız.

5 Beğeni

Tüm konulara baktım ama kör değilsem beşinciyi bulamıyorum. Yarına kaldı. Gerçi işin sonu çekiliş olduğundan muhtemelen yine kazanamayacağım. Kazanabilmem için tek kişi girmem gerekiyor.

1 Beğeni

Heyecandan gönderip göndermediğime bile emin olamiyorum. Ama arkadaş ne uğraşmış bu rehberleri hazırlarken. Sonuç ne olursa olsun ellerine sağlık :pray:

1 Beğeni
  1. yi bulamadım kelimenin ne oldugu biliyorum ama konularda gerekkiyor. 100 konuya bi daha bakamicam. Isteyene ozel mesajla ne olduklarini atayım.:grin:

ben 2 tane buldum ustelik 100 konunun hepsine 2 defa baktım :joy: bu kadar vakit kaybi yeter :expressionless:

Kuralları iyi okuyun özellikle paragraf içindekileri. :slight_smile:
Gelişi güzel okunuyor ama iş aramaya gelince o küçücük detayı unutuyoruz. :slight_smile:

1 Beğeni

Bu yarışma sayesinde gözümden kaçırdığım konuları görmüş oldum. Konular ve yarışma için teşekkür ederim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum. Ben kendimi tutuyorum. Umarım ben kazanırım. :slight_smile:

2 Beğeni

Son 2 saat. :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck: Yarışmaya hak kazanan şuan itibari ile 46 kişi.

5 Beğeni

Heyecan yükseliyoor :joy:

Çekiliş ne zaman yapılacak acep, ondan bahsedildi mi?

Çekiliş saat 22:05’te yapılacak. Yani sonuç hemen açıklanacak. Merak etmeyin. :wink::wink:

7 Beğeni

Her zamanki gibi hızlısın :grin:

1 Beğeni

Çok hoşuma gitti, rafları çok iyi düzenlenmiş bir kütüphane veya kitapçıda geziyormuş hissi uyandırdı bende bu yarışma. Gerçekten çok güzel düzenlemişsiniz elinize sağlık, bu başlıkta ciddi bir emek var.

1 Beğeni

Çekiliş https://www.instagram.com/fortknoxt/ hesabı üzerinden canlı gerçekleştirilecek. Maksat kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.

4 Beğeni

Aslında youtube üzerinden yapacaktım. Ancak kanalı yeni açtığım için 24 saat geçmesi gerekiyordu. Mecburen instagram’a kaldık.

2 Beğeni

Ben kayıt eder hemen burada paylaşırım :joy::+1:

2 Beğeni

Epeyde takipçin varmış instagramda :grin:

2 Beğeni

Acayip çok. :joy::joy::joy: Bir saatte 1 takipçi oluyor. sen düşün artık. Hahahah

Bu arada son 15 dakika

2 Beğeni