Constantine okumak istiyorsan tek çözüm çizgi romanlar. Ben de zamanında aradım ama alternatifi yok maalesef.
Sanırım öyle görünüyor
Yahu kardeşim reklam yapılır da bu kadar her yere kör gözüne parmağım yapılmaz ki.
İnsan bir konusunu anlatır. Dünyasını özetler. Ne bileyim farklı konulara farklı tanıtımlar ve ilgi çekici alıntılar koyar. Yine de hayırlı olsun ve yolunuz açık olsun.
Böyle de bir başlık varmış, keşfetmiş olduk.
Black Mirror - Love Dead and Robots tadında okuyacağım hikayeler olan hangi yazarı önerirsiniz.? Alfa’dan Philip K Dick Toplu Öyküler alsam aynı tadı yakalayabilir miyim.?
Ted Chiang
Greg Egan
Peter Watts
Ken Liu
Bunlardan sadece Ted Chiang’ın eserleri çevrildi.
Listeye ekleme yapayım:
Korkunun Bütün Sesleri. Metis Yayınları’nın bilim kurgu öyküleri derlemesi. Öyküler tarz olarak karanlık ve disütopik.
Afrika ve Avustralya’da gerçekleşen soykırımlar hakkında bildiğiniz kitaplar var mıdır?
Gestumblindi
“Tolkien’in Orta Dünya evrenine hayran olan herkesin
okuması gereken harika bir eser.” - Jasper Kent
“Kadim destan geleneğinden alınmış sürükleyici
ve gürüldeyen bir Viking Destanı” - Gavin Chappel
“Parıldayan bir hayal gücünün ürünü ve zaman içerisinde
efsaneleşecek bir hikâye. Büyüleyici!” - Lila Azam Zanganeh
Viking mitolojisinin temel figürlerinden, Tolkien’in Gandalf’ına esin kaynağı olan, Gestumblindi!
Yoğun bir araştırmanın ve edebî çabanın ürünü, şimdiden klasik olmaya aday, efsanevi bir yolculuk romanı sizleri bekliyor.
Cücelerden elflere, fantastik dünyanın kapıları siz Fihrist okuyucularına açılıyor.
Lilith ve orta doğu/yahudi mitolojisindeki yaradılış efsanelerini okumak istiyorum. Özellikle tavsiye edebileceğiniz bir kitap var mı?
Merhaba, Anadolu selçuklu tarihine yönelik kitap tavsiye edebilir misiniz?