Kitaplar Hakkında Danışma Başlığı: Şu Kitabı Okudunuz mu?

Atmasam daha iyi aslında :grimacing: :grimacing: :grimacing:

Sinir krizi geçirme tehlikesi mevcut buyrun @MrtRıhtım Kamarası - Ozgur tarafından #6016

@Altaryus Seriden Dinler Tarihi, Etik, Dünya Tarihi ve Sanat kitaplarını aldım. Bu aldığım konularda çok fazla bilgi sahibi değilim daha doğrusu mesela Dinler Tarihi konusunda kitaplığımda bir danışma kitabı olsun istedim. Sanırım bu kitaplar altlarını çizerek notlar alarak okuyacağım ders kitapları gibi olacaklar. Umarım aşırı yüzeysel kalıp da beni yanıltmazlar.
Listemde Astroloji 101, Felsefe 101, İngiliz Edebiyatı 101, Budizm 101, Amerikan Edebiyatı 101 ve Sosyalizm 101 kitapları var. Elimdekiler beni tatmin ederse bu listedekileri de alacağım. Bakalım :slight_smile: Say yüzde 30’dan fazla görmüyor nedense. Görse şimdiye almıştım hepsini :smiley:

Bu arada araştırdım seri şu serinin Türkçe sürümü. İsmi Adams 101
https://www.goodreads.com/series/235790-adams-101

Çevirisini gerçekten bekleyeceğim birkaç kitap var burada. Şiir 101 var mesela, enfes bir çeviriyle çok güzel olur. Statics 101, U.S. Hıstory 101 vs… güzel şeyler gelebilir.

Ayrıca seride aslında olan ama Say yayınlarından değil başka yayınevinden çıkan PSIKO 101:Psikolojinin Gercekleri, Temel Ögeler, Istatistikler, Testler ve Daha Fazlasi! by Paul Kleinman | Goodreads PSIKO 101 de mevcut. Okuyan Us yayınları basıyor kitabı. Say alır mı zamanla bilmiyorum ama kitap giğerlerinin iki katı fiyatla satılıyor nedense. Ve baskısı muhtemelen Say baskıları gibi değil.

Serinin orijinal baskılarını Simon & Schuster | Adams 101 linkinden takip edebilirsiniz.

4 Beğeni