Sorması ayıp olacak ama ne kadara aldınız acaba?
@Agape Gördüm şimdi teşekkürler 
Sorması ayıp olacak ama ne kadara aldınız acaba?
@Agape Gördüm şimdi teşekkürler 
3 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası
Alanya’daki durumum bu şekilde. Bir vakit İzmir’de evdeki kitapları da alıp komple bir yerde toplayasım var. O gücün gelmesi lazım 
Şu güzel kitaplıkta bir tane mi fantastik kitap olmaz. Bütün forum fenalık geçirecek şimdi 
Nazar değmesin maşallah. YKY özel baskılar harika gözüküyor. Özellikle Evliya Çelebi Seyahatnamelerinde gözüm kaldı.
Hocam hepsi İzmir’de. Fantastik & Bilimkurgu kitaplığımi inşallah yakın zamanda paylaşırım 
Teşekkür ederim hocam daha iyisi sizlerin olsun 

İçimden geçeni okudun. “Bana göre 1 tane kitap yok” diyecektim. ![]()
Hocam bekliyoruz yoksa titreme gelecek birazdan. ![]()
Cidden çok zengin, sahaf ve edebi değeri yüksek kitaplar var içlerinde. Tekrar tebrik ederim çok güzel bir kolleksiyon oluşturmuşsunuz.
Tamamdır hocam söz 
Baskan - Okat - Milliyet - Altın - İthaki - Metis - 6.45 - Alfa - Kabalcı hepsi mevcut, Aralık ayında kısmetse atarım 
Ayrıca 10 yıl önce mesela sadece BK okurdum. Ama son yıllarda okuyamaz oldum. Araştırma okumayı daha çok sever oldum. BK okuyarak kendi mezuniyet alanım olan Sanat kısmını boşladığımı fark ettim ona yöneldim.
Çok teşekkür ederim hocam 
Mükemmel görünüyor. Gözlerim kamaştı vallahi. Yılların emeği var orada. Tebrik ediyorum, en güzel miras 
Maşallah hocam müthiş bir koleksiyon yatıyor kitaplığınızda. Edebi açıdan da müthiş. YKY koleksiyonunuz içinde var mı tam bilmiyorum ama Van Gogh’un Dostlukla isimli özel baskısı da bence çok yakışır.
Çok teşekkür ederim, evet var. En tepede Nazım Hikmet’in sol tarafında kalıyor. Van Gogh mektuplarını okurken inanılmaz derecede üzülerek okudum. Hem kendisinin hem de kardeşinin yaşam mücadelesini tüm açıklığı ile görüyorsunuz değil mi? Dönemin insanına kendini anlatamamak, günümüzde de sürüyor. Sanat bolumlerinde Van Gogh anlatılırken, “çok büyük yetenekti ve parasızdı en sonunda da delirdi” çerçevesine sığdırılır. Ama görüyoruz ki, Van Gogh yaşama tutunmak ve mutlu olmak için çok çabalamış…
Kaydettim bu fotoğrafı,arada açıp seyredeceğim.
Detay ekledim. @Jaunerouge un güzel uyarısı ile
şu an Alanya’daki kitaplar hakkında bilgi almak isteyen olur ise de, buralardayım 
Bari en azından bir Tolkien olsaydı kıyıda köşede. 
Grafik Kanon serisi niye 2-1-3 diye dizili ya gözüm ona takıldı 
Yeni kitaplık sonrası güncelleme atıyorum. Bu sefer siyah ve kapaklı Billy tercih ettim. Tamamen klasiklerden oluşan bir kitaplık oluşturdum. Duvar rafı neredeyse tamamen Türk edebiyatı yine. İkili kitaplıkta da araştırma/inceleme, tarih ve anıya daha fazla yer ayırdım. Bu hormonlu büyüme ne zaman duracak bilmiyorum 
abi onlar İzmir’de hep. Dediğim gibi son yıllarda hep BK harici kitaplar okudum baktım. Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri var olmaz mı?