Kitaplıklarımız

Bende ondan dolayı yanına bıraktım .Üstada yakışır bir bilim kurgu serisi yanında olsun istedim :relaxed:

Teşekkür ederim @HAKOYETO

1 Beğeni

Yeni kitaplık modülü yükleniyor çünkü burası katlanılmaz bir hal aldı.

12 Beğeni

3 raf daha eklenecek ama şu an bile istediğim oldu gibi. 4 adet 80x200 billy den oluşuyor.

91 Beğeni

Kendiminkini atayım diye fotolarını çektim siziznkini gördüm vargeçtim :slight_smile:

6 Beğeni

Aman diyeyim. Siz de atın mutlaka. Bir günde almadık hepsini sizinki de serpilip büyüyecektir ilerde. Benim en sevdiğim şeylerden biridir buradaki fotoğrafları inceleyip yeni kitaplar bulmak.

9 Beğeni

Rahmetli Kemal Sunal filmlerinde ıslık çalamzdı da “ıslık… ıslık” diye bağırırdı ya, işte o havadayım. Çok güzeller. Güle güle okuyun, iyi vakit geçirin…

3 Beğeni

Güzel günlerde okuyun kitaplar çok güzel. Kitaplığı özel mi yaptırdınız internetten mi sipariş verdiniz acaba?

1 Beğeni

İkea’nın billy kitaplığı. İkea’dan almıştım.

Ben 4 tane birleştirdim bunlardan, 3 raf ekledim 3 raf daha ekleyeceğim.

Çok teşekkür ederim. Önceki halleri de var konuda. Biraz zor geldik bugünlere ama şu an ki hali bana gerçekten gurur veriyor. =)

1 Beğeni

Yakın zamanda paylaşmıştım ama kitaplar belli olmadığı için yazanlar oldu. Hazır kütüphane uygulaması için kitapları düzenlerken fotoğraflarını da çektim. Kitaplıklardan sonrakiler salonda ve diğer odalarda çeşitli yerlerde olanlar, onları da uygulamaya eklerken hem temizledim hem çektim.

Arka sıralarda kalanlara yapacak bir şey yok onlar yine çıkmadılar :sweat_smile: Diğer paylaşıma göre en azından kitaplar daha düzgün çıktı. Arka sıralarda genelde ön sırada olan yazarların diğer kitapları var. Ursula rafı gibi. (Yerdeniz serisini gördüğünüz yerin arka tarafında Ursula’nın diğer kitapları bulunuyor.)

resim

resim

resim

resim

resim

IMG_20220325_131204

Kızımın Kitaplığı

71 Beğeni

Forumda günlük iç geçirme dozumu aldım ve gidiyorum

8 Beğeni

Güle güle okuyunuz ama söylemeden edemeyeceğim kitaplarınız tam bir maden…

5 Beğeni

İki buçuk yıl önce şöyleymiş:

Geçen yılın Kasım’ında ise şöyle bir tur videosu çekmiştim:

Yeni kitaplık geldi, taşındık falan derken düzeni değişti. Artık eskisi gibi renklere göre muntazam değil. :slightly_smiling_face:

14 Beğeni

Servet yatıyor resmen resimlerde bakmaktan yoruldum. Hatta bazıları daha jelatinden bile çıkmamış. Zaman çarkı serisi eksik gibi geldi. Bu arada iyi günler de okuyun…:clap::+1::hugs:

3 Beğeni

Çift sıra olduğu için arkasında kalmış diğer ciltler :slight_smile:

Teşekkürler sizlere de iyi okumalar.

3 Beğeni

47 Beğeni

Burası kitaplığınız mı? :flushed:

1 Beğeni

32 Beğeni

36 Beğeni

Kitaplığımız büroda. Büronun yarısını kapladı. Geçen ay bir yenileme yaptık. 11 parça 230x90x30 alt üst 2 parça 9’a raf kitaplık yaptırdık. Eskisi eklemelerle derme çatmaydı. Bu hızla kitap alırsam herhalde bir 10 yıl sonra bir bu kadar daha kitaplık yaptırmak lazım ki nereye sığar bilemiyorum.

5 Beğeni