Kitaplıklarımız

Bu da küçük kızımın kitaplığı.

21 Beğeni

İleride okumak istediğim birçok kitap sizin de kitaplığınızda varmış. Acaba 3 cilt Kapital’in sağındaki benzer kitap nedir?

2 Beğeni

Marksizm Sözlüğü. O bölüm Yordam Yayınlarına ait.

3 Beğeni

Bir başak burcu olarak vida yerlerini beyaz etiketlerle kapatmanızı öneririm, o zaman bütünlük sağlanıyor, çok daha güzel görünüyor kitaplık.

Şundan bahsediyorum:

https://www.hepsiburada.com/eryildiz-yapiskanli-vida-tapasi-beyaz-pm-HB000003AGJ7

Bunun dışında çok düzenli ve güzel kütüphaneniz, bir meslektaşınız olarak ofisinize çok özendim.

3 Beğeni

@mutereddit @balim_hukuk_burosu aynı böyle bir büro hayal ediyorum çok güzel gerçekten, güle güle kullanın :blush:

4 Beğeni

Teşekkür ederim. Astrolojik bağlantıyı anlayamadım ama kitaplıkta ufak tefek ayarlamalar yapacağım. Bir haftadır her fırsatta el atıyorum ama epey iş var. Kitaplığım büroda olması büyük avantaj ama böyle bir şeye girişenin büro değiştirmeyi aklından çıkarması gerekiyor.

1 Beğeni

Genelde sabah kahvemi kendi kitaplığımıza bakarak içerim. Bugün sizinkine bakarak içiyorum. İçim açıldı, bayıldım. Çizgi romanlar ayrıca göz alıcıydı. Ken Parker, Yalnız Kurt ve Yavrusu, Tex ciltleri…
Bazı sorularım olacak ama, daha sonra izninizle.

3 Beğeni

Tabii ki, her zaman. Hatta İzmir’deyseniz beklerim mutlaka.

1 Beğeni

Harika bir kitaplığınız var. :nazar_amulet: Ben de yakından incelemeyi çok isterdim. İzmir’de neredeydiniz. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Astrolojik bağlantı yok aslında. Başak burçları biraz ufak tefek şeylere takılırlar, bu kadar düzenli bir kitaplıkta benim de gözüm vida boşluklarına takıldı. Pürüz gibi düşünün. Yoksa harika görünüyor kütüphaneniz.

2 Beğeni

Menderes’teyim. Telekom binasının 3. katındayız. Beklerim.

3 Beğeni

Teşekkürler. O tarafa yolum düşerse mutlaka uğramaya çalışırım.

3 Beğeni

Davet için çok teşekkürler. Eşim İzmirli, umalım bir gelişimizde denk getirebiliriz.

Yakında kitaplarımız ve biz köyümüze taşınacağız. Dehşet içindeyim tahmin edersiniz, artık düzenlemeyi bıraktım. Orada kitaplarımızı yerleştirmek için bir türlü bitmeyen çözümler üretmek istemiyorum artık. Deneyiminizden faydalanmak akıllıca olur dedim

Raf aralıkları 23cm civarı sanırım, genel olarak her boy sığmış.

Derinlik için 30cm semeniz benim kararsız kaldığım bir konuyu tekrar düşünmeme yol açtı. İkinci sıra sanırım kaçınılmaz bir durum ve bu fikre teslim olmalıyım gibi.

Bir de Corto Maltese NTV baskılarını görünce YKY baskılarını, Ken Parker serisini görünce Özel Serisini gözardı edemiyeceğinizi düşündüm. Onları nasıl muhafaza ediyorsunuz? Benim gönlüm ayırmaya razı gelmediği için, aynı rafta tutuyorum. Bu sefer görüntü içime sinmiyor bir türlü

Aklıma durmadan sorular geliyor ama burada bırakayım.
Güzel bir gün dilerim

3 Beğeni

Köyünüz neresi ve temelli bir taşınıyorsunuz? :roll_eyes:

1 Beğeni

Çizgi roman kitaplığı da boyutu dikkate almak zorunda kaldım maalesef. Fumetti Giganteleri de ayrı dizdim. Ken Parker’da da özel seri ve altın seri farklı yerlerde. Kitaplığın 2 sıra olması avantaj. Yer sınırlı netice itibariyle. Raf aralıklarını 3 kademe yaptırdım. Kitap boyutuna göre ayarlayabiliyorsunuz. Birkaç rafta oynama yaptım, onun dışında ortada hepsi. İzmir’e geldiğinizde mutlaka beklerim. İyi okumalar, iyi günler dilerim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim.
Bakalım nasıl bir şey olacak. Hayırlısı diyeyim…

1 Beğeni

Kocaeli - İzmit de Emirhan Köyü. Biz hala köy diyoruz ama mahalle olarak geçiyor artık. Merkeze uzak değil 15 km kadar.
Temelli taşınıyoruz, bu yaz hep bir inşaat durumu olacak gibi. Kitaplar olmasa çok rahat taşınabiliriz aslında, eşyamız az…

4 Beğeni

O köyün muhtarın çok iyi tanırım. Ben de İzmitliyim. Güzel yerdir. Merkeze yakın dediğin gibi. Sıkıntı olursa haber verirsin yardımcı olmaya çalışırım.

2 Beğeni

2 adet kitaplık aldım ama üşeniyorum kurmaya :smile: Üşengeçliğim geçip kurunca, bir de düzenleyince koyarım fotoğraf.

3 Beğeni

O da bir şey mi, ben kitaplıkları bir buçuk yıldır almış durudayım ama üşengiçlikten dolayı kitapları dizmedim henüz :grin:. Bugün yarın diye diye amma zaman geçmiş :slight_smile:

3 Beğeni