Kitaplıklarımız

Kitaplığımda en sevdiğim raflardan biri olan Roma tarihi bölümündeki son durum.

44 Beğeni

Hocam köşenize bayıldım. Ben de Halil Demircioğlu Roma Tarihi I.Cilt ile Stephan Mıtchell’ın Geç Roma İmparatorluğu kitabı var. Bunlar biraz ağır eserler de giriş mahiyetinde kitaplığınızdan önerebileceğiniz eser var mı?

2 Beğeni

Çok teşekkürler. Tavsiye kısmısıysa gerçekten karışık bir konu, fakat kronik yayınlarından Hannibal ve ardından yine kronik yayınlarından julius caesar ile başlanabilir. kolay okunur ve merak uyandırıcı kitaplar.

2 Beğeni

Teşekkürler tavsiyeniz için

1 Beğeni

Çok uzun zamandır atmak istiyordum buraya herkes gibi ama yer yoktu, yıllar sonra ancak alabildim. Canım kitaplığım <3

35 Beğeni

Kitap almaktan ziyade kitaplık almak daha zor sanırım bu piyasada. Ben hala önüne geçip fotoğraf çekebileceğim bir kitaplık alamadım. Kitapların hepsi kutularda.

8 Beğeni

Evet öyle. Şimdi kıçı kırık ince kitaplıklar bile 500 civarı olmuş. Camlı almaya kalksak belimizi doğrultamayız kesin.

4 Beğeni

İnanamıyorum. Siz diyince baktım şimdi. 2 tane Billy cam kapaklı bordo renk kitaplığı yanlış hatırlamıyorsam 2400 liraya almıştım. Şu an o renk yok ve diğer renkler (beyaz hariç) tanesi 7200 lira olmuş. Şoktayım.

Edit: Düzeltiyorum. Verdiğim ücret 1670 liraymış. Montaj ve nakliyeyle beraber 10 katına çıkmış fiyat.

5 Beğeni

Yabancı bir ekonomist yaptığı bir konuşmada artan enflasyonu olan bir ülkede yaşayan sıradan halk elini para geçtiği gibi parasını acımasın ihtiyacı olan şeyi alsın diyordu çünkü bir daha alamayabilirsiniz demişti. Ne kadar doğru söylemiş.

5 Beğeni

Aslında 2-3 bine iki kitaplık alınabiliyor. Ben araştırdım. Ama ne kadar kaliteli olurlar bilmediğimden almadım. İkeadan aldım. Gerçi ikeadakiler de kalitesiz ama :frowning: Kitaplar da bence çok pahalı. İletişim yayınevi el yakıyor ./

2 Beğeni

Tanesi 3600 lira gözüküyor bende. Yaz aylarında 1 tane daha almayı planlıyorum, bakalım nerelere varacak. Renkler arasında fiyat farkı çok fazla.

Bu arada Högba serisi de iyiymiş, eskiden yoktu galiba. Kitaplar daha çok ön planda görünüyor kapağa rağmen.

2 Beğeni

Bendekiler şunlar:

Ay evet, benim sabah şaşkınlığı tek algılamamı sağlamış. 1670 lira 7200 olmuş 2 katı değil. :smile:

3 Beğeni

Dedikleri doğru amaaa bizim için pek geçerli değil gibi… Günlük en basit ihtiyaçların bile karşılanmasının mümkün olmadığı bir ülkeyiz, Literatüre Türk enflasyonu diye bir şey girmeli…

2 Beğeni

Rakamları yönetmeyi seviyorlar ve rakamları yönettikçe ülkeyi yönettiklerini de biliyorlar. İşsizlik rakamları, enflasyon rakamları, İhracat rakamları, büyüme rakamları, hatta depremde vefat eden kişi rakamları ve aklıma gelmeyen diğerleri. yanlış anlamayın bunlar benim ülkemde olmaz, olamaz olsa olsa uzak bir galakside olur.

1 Beğeni

Şu konuya ve son yorumlara baktığımda Hejne almakla doğru karar verdiğimi bir kez daha görüyorum.

Kitapları havalandırma derdinden kurtuldum. Fiyatı çok uygun ve kafama göre ayarlama yapabiliyorum. Sökmesi, takması uğraştırsa da kendim yapabildiğim için ayrıca mükemmel çünkü taşınmada genelde kendim kitaplık ve kitap taşıyorum. Ben çok memnunum.

3 Beğeni

Kitaplıklarının düzensiz olduğundan yakınanlar için dev hizmet, sizde daha beteri var :smiley: Hazır şu sıralar boş zamanım çok olduğu için kataloglayıp düzenlemeye başlayacağım, umarım dediğimi yapar 1 ay sonra düzenlenmiş şekilde tekrardan paylaşırım (Daha da karıştırdı ortalığı)

30 Beğeni

Kitaplığım derinliği ne kadar acaba? Kaç sıra kitap diziliyor bir rafa

1 Beğeni

Aradığınızı bulmakta zorluk çekmiyorsanız sorun yok derim…

1 Beğeni

Bu size bağlı. Ben dar olanı tercih ettim ama 2 boy daha vardı.

3 Beğeni

Xbox Series S kitaplığa çok yakışmış.

3 Beğeni