Kitaplıklarımız

Peki kütüphanende okuma etkinliği için ne zaman buluşuyoruz? :innocent:

3 Beğeni

Zamansız ve mekansız olalım diye bedenimizden de sıyrılarak hepimiz bu forumda bir araya gelmiyor muyuz. İşte yanımdasınız :innocent:

13 Beğeni

Bu aralar bana laf cambazlığı yapılıyor forumda nedense :face_with_hand_over_mouth:

6 Beğeni

Çok güzel olmuş. :clap: İyi ki gözleri yok da benim kutuda duran kitaplar bunları görmüyor.

9 Beğeni

Çok güzel olmuş, her fotoğrafı ayrı ayrı zevkle inceledim. Böyle bir kitaplığa sahip olmak ne güzel şey. :droll: Hepsi çok nizami gözüküyor, ben olsam dayanamayıp üst taraflarda kalan boşluklara birkaç dolaplık kitap daha koyardım. :joy:

Ben de kitaplığa üçüncü bir billy eklemesi yaptım, son dokunuşları yapıyorum. :grin: Bu ışıklandırma için bir şeyler düşündüm ama çare bulamadım. Siz sanırım kablo şeklinde kapakların arkasına yaptınız? Benimkiler kapaksız olduğu için kablo koyarsam, görüntü olarak çok kötü olur diye düşünüyorum. Şu mıknatıslı oval manyetik lambalara baktım şöyle bir 18 tane almam gerekiyor o da maliyetli, genelde yorumlarda hemen bozulduğunu vs. söyleyenler olmuş… bilmiyorum işin içinden nasıl çıkacağım. :sweat_smile: Siz ışıklandırmayı hangi malzemelerle yaptınız? Bunu kapaksız olarak uyarlayabilir miyim merak ediyorum.

3 Beğeni

Hocam kararınız için tebrik ediyorum. Kitaplığının yüzü gözü açılmış. Harika olmuş. Kusursuz.

5 Beğeni

Kütüphanemi yaptırdığım marangozum tarafından ışıklandırma sistemini kendi ekiplerince taktılar. Gün ışığı/Sarı ve Beyaz led şeritlerini her rafa ve iki tarafa da eşit paralellikte içeriden monte ettiler. Seçeneklerinin olduğu bir kumandayla ister aynı anda hepsini, ister tek tek kullanabileceğim şekilde elektiriğe bağladılar. Başta düşünmediğim bir şeydi ama yaptırdığıma çok memnunum.

4 Beğeni

Güle güle oturunuz, sindire sindire okuyunuz.

2 Beğeni

Çok fazla kitap içeren çok fazla kitaplık gördüm. Kendi çapımda kendi kitaplığımın düzgün, düzenli ve sınıflandırılmış olması ile övünürüm. Gerek içerik gerekse de düzen olarak kendiminkinden çok daha güzel bir kitaplık gördüğüme sevindim :slightly_smiling_face: Sağlıkla keyfini çıkartırsınız umarım.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim Volkan, Laneila, Who_Sametto, Burak, Aziz, Adem ve tüm diğer dostlarım. İnşallah sizler de gönüllerinizdeki gibi bir kütüphaneye kavuşursunuz.

7 Beğeni

Versiyon 4.

41 Beğeni

Yürekten amin diyorum

1 Beğeni

Maşallah çok güzel bir kitaplık.

4 Beğeni

İlk mesajınızla öncelikle hoş geldiniz aramıza demek istiyorum.
Çok teşekkürler tunaorhun, inşallah siz de gönlünüze göre hayallerinizi gerçekleştirirsiniz…

4 Beğeni

Sonunda işe girip kendi 2+1 evimi tuttuğum için aile evindeki kitaplarımı İstanbul’a kargoluyorum :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: Yine hepsini götüremiyorum birkaç koli kaldı ama bir dahaki sefere. Yeni kitaplık fotosu da yerleştirince artık :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

44 Beğeni

Yeni işiniz ve düzeniniz hayırlı olsun, size uğur getirsin. :raising_hands:

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

3 Beğeni

Yeni işiniz ve düzeniniz mutluluk ve huzur getirsin. Kitaplık fotosu da bekleriz ama :sweat_smile:

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda geliyor foto :sweat_smile:

4 Beğeni

Yeni işiniz hayırlı olsun. Benim de en büyük hayallerimden birisi bu. Bendekileri hepsi yıllardır kutuda yatıyorlar.

4 Beğeni