Kitaplıklarımız

Hayırlı uğurlu olsun başarı basamaklarında tez vakitte yükselin maaşınız artsın

3 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face: daha iyisi sizin olsun inşallah.

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

3 Beğeni

Tebrikler, hayırlı olsun.

2 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun.

1 Beğeni

Kolay gelsin ben de taşınacağım, Bolu ya..
Kitaplar en önemli şey..

1 Beğeni

Hayırlı ve uğurlu olsun Seli.nnn, kitap dizme hem yorucu hem de zevkli bir uğraştır.

Dalgado2, sana da kolay gelsin…

İşleriniz sonuçlanınca paylaşımlarınızı bekleriz…

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Sana çok da kolay gelsin :slight_smile:

1 Beğeni

Yeni hayatın hayırlı olsun. Ev ve işin sana uğur getirsin.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Yeni kitaplık dizmek dünyanın en zevkli şeyi sanıırm :sweat_smile:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

ikea cam kapalı modüller gerçekten iyi. Zaten piyasada başka cam kapaklı model de yok. :face_with_monocle:Ancak onda da uzunluk sıkıntısı var. Yanı kısa kitaplık (kapaklı) yok. :frowning_face_with_open_mouth:

Kapaksız alırım diyorsanız kapaksız modellerde şöyle bir sıkıntı var. Kitaplar tozlanır tozlandıkça sararır. Sık sık toz almakla uğraşırsınız. Kitapların zamanla da formu yıpranır.

4 Beğeni

Kitaplarımın neredeyse hepsi aile evinde duruyor. Burada çizgi roman ve birkaç kitap var. Bir gün hepsi bir arada olacak ama bakalım ne zaman

29 Beğeni

Yorucu bir taşınmanın sonunda kitaplık yerleştirmesi bitti. Çalışma odasına veda ettik ama salonda daha güzel olduğunu düşünüyorum. Çoğu rafı 2 şer sıra dizmek gerekti genede açıkta 2 koli kaldı. Zamanla yerlerini bulurlar. :slight_smile:

49 Beğeni

Böyle düzenli kitaplıkları görünce her bir köşesini incelemeden bırakamıyorum, harika olmuş. :raising_hands:

Özellikle Malazan ve King kısmı çok güzel gözüküyor, tam artık ciltli Malazan baskılarına girişeyim derken stok sorunu başladı. 2-3 idi sanırım ne zaman baksam yoklar. :sweat_smile:

12 Beğeni

Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun. Serinin çeviriside biterse okumaya başlarız. :slight_smile:

3 Beğeni

Christine detayı çok güzel.

3 Beğeni

Benim rüyamdaki kütüphane​:school::books:

2 Beğeni

E-kitap pratik ve ekonomik olabilir ama o fiziksel kitabın verdiği hissi bir türlü yakalayamıyorum. Sayfayı çevirme, kitabın kokusu, elde tutma hissi derken olay biraz da ritüele dönüşüyor. Ekrandan okuyunca sanki eksik bir şey kalıyor.

1 Beğeni