Her raftan bir kitap seçecek olsam, Çocukluğun Sonu,Vakıf,Androidler E.K Düşler mi,Silmarillion,Sefiller ve Monte Cristo Kontu olurdu
Seri halinde yan yana dizince çok güzel duruyor hepsi 
Hani PKD Toplu Öyküler görünmüyor burada?
Güzel seçki olmuş. Bilim kurguları okuyunca bakalım ben ne seçeceğim ![]()
Al diye baskı yapmakla kalmıyor, almayınca mobbing de yapıyor görüyorsunuz ![]()
Biraz daha dikkatli bakarsan Kedi Beşiği de yok (çünkü tükenmiş)
PKD toplu öyküler ise yok çünkü ben toplu öykü olayını pek sevmiyorum, fiyatı da görece pahalıydı, o yüzden almadım ![]()
Sen al ama bulabildiğin zaman al. Çok seveceksin PKD’yi. Sevmezsen kitapları ben hediye etmiş sayarım. 
Haziran’ı kapadık artık, Dune, Kent ve PKD Toplu Öyküler’i Temmuz’da bilim kurgu kontenjanından alırım 
Benimde indirime kapılıp çok sipariş verdiğim oluyor. Örneğin bu ay kitapyurdundan yaptım birde ilknoktadan. @SJack in sözlerine kulak tıkasam bile indirim olunca duramıyorum 
Toplu öyküler ve Lemler için alfa indirimini bekliyorum bende.Vonnegut’a başlamak istemiyorum bu serileri alıp okumadan 
Kitaplıklarınız Ikea Billy mi?
Kendi odamı görür gibi oldum bu görselde.
4+2 şeklinde benim kitaplıklar da ve bu şekilde dizidili ve kitaplıklar da aşağı yuları benzer.
Bir ara düzenleyip ben de atayım buraya. Daha önce atmadım hiç.
Mutlaka atın da görelim . Hen belki yeni fikirler alırım 
Off Allahım nasip et (Tabi önce bu kitaplıkları koyacak evi nasip et Allahım)! Çok güzel güle güle okuyun, daha da genişlesin İnşallah kitaplığınız 
hocam PKD’nın eski basımlarının çevirisi ne kadar güvenilir? Elime “Bıçak Sırtı” kitabı geçti de sizce çevirisi iyi midir yoksa Alfa’dan mı almalıyım?
Evet dostum ikea billy.
Ahmet görene kadar ben cevap vereyim bildiğim kadarıyla. Eş zamanlı olarak ben 6:45’ten okumuştum, arkadaşım da Kavram’dan okumuştu. Biraz karşılaştırma yapmıştık ve onun iddialarına dayanarak söylüyorum, Kavram’ı daha üstün bulmuştu. Fakat ben de problem yaşamadan okumuştum. Alfa baskısı hakkında ise bir yorum yapamam.
teşekkur ederim hazır Kavram baskısı varken boşa masraf yapmayayım bari.
Ben PKD’nin eski basımlarını pek bulamadım. 6:45 yayınlarının bastıklarını tavsiye etmem. Alfa baskıları da iyi bence.
Bu aralar kitaplık için dekorlar, figürlere kafayı taktım. Direkt almaya kalsam çok pahalı oldukları için Instagram üzerinden mezatlara giriyorum.
Uygun fiyata şöyle bir şey aldım. Kitaplığı doldurmak için kovalamaya devam.
2017 ya da 2018’de Maraş ve Elbistan’da 2 adet inşaat ihalesi için 3-4 ay kalmıştım. O dönem haberim olsaymış, bolca kahve ve dondurma tüketirdik ![]()
Ben de 2019 da geldim zaten ![]()
Yine inşaat işi olursa kimbilir birlikte çalışırız belki.
Bir ay önce olsa “O işleri bıraktım, benim boyumu aştı” derdim ama büyük konuşmamak lazım, geçen ay işler değişti yine. Bakarsınız mümkün olur birlikte çalışmak