Kitaploji.com Fırsatını Değerlendirenler ve Kaçırdığı İçin Hayıflananlar Cemiyeti

Ben daha çok kardeşlerim için sipariş verdim bu sefer. Kitapların hepsinin kondisyonu çok iyi, özellikle masalları çok sevdim. Bu alışverişle kitaplojiyi de listeme eklemiş bulunuyorum :blush:

14 Beğeni

o 3 kitabın adını paylaşabilir misiniz?

Sizin adınıza sevindim arkadaşlar. Ben gördüğümde nasılsa gönderilmez diye umursamamıştım :slightly_smiling_face:
Bilsem bütün Yaşar Kemal külliyatını alırdım.

3 Beğeni

yoktu :slight_smile: Ya da ben görmedim.

1 Beğeni

Yukarıda Bir Ada Hikayesi üçlemesi gördüm ama :slightly_smiling_face:
Tek tek bulunabilirdi belki kitapları :confused:

Şimdi siz söyleyince tekrar kontrol ettim, benim de iki kitabım eksik gelmiş maalesef :grimacing: merak eden olursa diye yazayım; Orhan Pamuk - Manzaradan Parçalar ve yine Orhan Pamuk - Öteki Renkler, Seçme Yazılar ve Bir Hikaye :upside_down_face:

Biz de hala gönderirler mi acaba diye bekliyoruz işte…

Bir yandan da eğer bu fiyatlandırma bir hata sonucu yapıldıysa bu hatanın sahibi çalışana ekonomik açıdan bir yaptırım yapılıp yapılmadığını merak ediyorum. Umarım öyle bir durum söz konusu değildir.

1 Beğeni

Bunu ben de çok düşündüm, umarım öyle bir şey olmamıştır, yani müşteri olarak hata mı yapıldı, yoksa anlık indirim mi yapıldı bunu tahmin etmemiz pek mümkün değildi sonuçta. Bir de bu fiyatlara o kitapları görünce ister istemez aldık yani

1 Beğeni

Bu kitaplar madem bu kadar ucuza indirilebiliyor mağazalarda neden bu kadar pahalı? Çok mu kar koyuyorlar? Anlamadım. Düşündükçe sinirleniyorum, sinirlendikçe düşünüyorum. Kısır döngüye girdim bende.

1 Beğeni

Haydaaa :smiley: bu olmadı

1 Beğeni

Olsun ya ben bu kadarının geleceğine bile ihtimal vermiyordum :joy:

Herhangi bir bilgilendirme var mıydı? İade vs.?

Maalesef, faturada da mevcut değil bir de o kitaplar ama ben eminim sipariş verdiğimden, çünkü ekran görüntüsü almıştım burada paylaşmak için :upside_down_face:

kapıda ödeme ile satın alan arkadaşlar eksik kitap geldiği halde ilk baştaki fiyatı mı ödediniz? yoksa faturadan düşmüşler mi o kitapları?

Kredi kartı mıydı sizin?

Banka kartıyla almıştım, aynı şey sanırım

Tabi aynı şey diyebiliriz. İlginçmiş. Çektikleri bedelle aynı içerik gelmemesi işin rengini bence biraz değiştiriyor. Yollayamıyoruz diyip yollamamak ayrı şey, belirtmeden eksik gelmesi apayrı şey.

Tahmin ediyordum zaten. Bakalım nelerle karşılaşacağız…

1 Beğeni

İşin daha ilginç tarafı şu ki faturada bizim aldığımız fiyatla değil, kitapların %40 indirim üzerinden fiyatları yazıyor ama hesabımı kontrol ettim, herhangi bir ekstra ücret çekilmemiş. Zaten çekilse bile toplam 450 TL falan yapacağı için 300 TL ekstra çekmeleri gerekir ve ben de direkt iade ederim kitapları. :joy:

*Öyküler Arjantinkarıncası, Emlak Vurgunu, Kirli Hava Bulutu ve Diğerleri
*Taksitle Ölüm
*Ne Güzel Şey Hatırlamak Seni Ciltli

1 Beğeni