Kıyamet Tugayı

Arkadaşlar bir sahaftan rastgele olarak Ejderan Kuralları’nı aldım. Ejderha Mızrağı’nı takip etmeye bu kitap sayesinde başladım. Sizce Kıyamet Tugayı ve diğer serileri toplayayım mı? Bunları okuyanlar yazabilir mi acaba? Ayrıca satan kişiler varsa lütfen iletişime geçsin benle.

Seri hakkında şu başlığa bi bakmanı tavsiye ederim Unutulmuş Diyarlar ve Ejderha Mızrağı

Seri güzel ama sanırım baskısı yok. Tüm seriye de uçuk fiyatlar veriyorlar. Sizce değer mi?

Seriye vereceğiniz birkaç bin liraya harika bir kitaplık oluşturabilirsiniz. Kıyamet Tugayı’nı ucuza bulabilirseniz tavsiye ederim, çok eğlencelidir ama uçuk paralar vermeye değmez bence. Genel anlamda fantastik kurgu tavsiyesi isterseniz forumda arama yaparak ulaşabileceğiniz konusu mevcut.

Kitapları çıktıkları sırada takip eden biri olarak o seriye bileklerini kesseler 1500 lira vermem. Zaman Çarkı, Yüzüklerin efendisi, sanderson kitapları ve bir de üstüne Witcher alır kitaplığıma koyarım. :grimacing: bir kitaba vereceğim para maksimum etiket fiyatının iki katı benim için. Psikolojik sınırım bu.

1500 TL olsa iyi bir yerde 4500 Tl’ye bile gördüm. Dediğiniz gibi galiba başka seri bakacağım. Mesela The Witcher’ı merak ediyorum

1 Beğeni