Koleksiyonlarınız

Gta1 ve Hearf of Darkness sahibi olduğum için çok ama çook şanslıyım :slight_smile: emulatör ile çok rahat indirilip oynansa da bu oyunlara sahip olmak bana harika hissettiriyor. Ps1 im malesef yok ama ps1 classic satın almıştım oradan hala bazen girip oynuyorum. Steam’den God of War , Days Gone gibi oyunlar satın alsam da bir kez girip oynamadım. Gözüm hep çocukluk oyunlarımda.

6 Beğeni

Heart Of Darkness :smiling_face_with_tear:

Aann-dyyyyyyyyyy

1 Beğeni

Forumda hiç kaktüs koleksiyoncusu var mı bilmiyorum ama bu hobi ve koleksiyona yeni başladım. Bütçe el verdiğince ufak ufak toplamaya çalışıyorum üzerinde yoğunlaşmak istediğim bir kaç tür var. Yolda gelmesini beklediğim bayram şekerleri gibi onları bekliyorum. Eğer başka kaktüs severler varsa tanışmak isterim.

Bu yavrular şu an elimde olanların bir kısmı. Bir kısmı işyerimde, bir kısmı ise henüz yolda.

Bu yavru yolda olanlardan bir tanesi.

13 Beğeni

Koleksiyonların en sevdiğim taraflarından biri hiç umulmadık bir anda karşıma başka hiçbir yerde kolay kolay öğrenemeyeceğim bir bilgi çıkarması. Mesela bozuk para koleksiyonumda bir İran parası var ve üzerinde tarih olarak Arapça rakamlarla 2535 yazıyor. Bu ne miladi ne de hicri takvime göre olabilir. Meğerse Şah Rıza Pehlevi döneminde İran 3 yıllığına takvimini değiştirmiş. 1976-1978 arasında Monarşik Sistem denilen bir sisteme geçmişler. Buna göre de takvimi II. Kiros’un doğumundan başlatmışlar. Bu tür son derece gereksiz ve eğlenceli bilgilere bayılıyorum. :smiley:

22 Beğeni

Tespih severim ama öyle bir koleksiyon yapmamak için kendimi frenliyorum :sweat_smile: Bu bana hediye gelmişti.

Oltu Taşı.

7 Beğeni