Konusunu Türk Mitolojisinden Alan Fantastik Roman: Asar'ın Evlatları

Selamlar dostlar. Yakın zamanda Türk mitolojisini konu alan fantastik bir romanım basıldı. Sanırım romanım Türk mitolojisini temel alması yönünden bir ilki içeriyor ki bu gerçekten saçma zira Türk mitolojisi bir derya deniz. Kitabıma gerçekten güvendiğimi bilmenizi isterim. Konu ilk olarak lise yıllarımda yeşerdi aklımda. Üniversite dönemimde planlamasını yaptım, şimdi ise Türkçe öğretmeni olarak basılı kitabımla karşınızdayım. Desteklerinizi esirgemeyeceğinizi umuyorum.

Arka kapak yazısı:

"Son sayfasına kadar heyecanın düşmediği, Türk mitolojisinden beslenen, fantastik bir roman! Elinizden bırakamayacaksınız!

Tek derdimin yarım saat sonra başlayacak olan sınava yetişmek olduğu bir günde, başıma böyle şeylerin geleceğini kim bilebilirdi ki?

Ama başıma böyle şeyler geldi işte! Önce gökkuşağı renklerine bürülü, gökyüzüne uzanan lanet bir merdivende haftalarca aç, susuz kalmak; sonra da hiç tanımadığım yaratıklar, tanrılar ve yarı tanrılarla dolu bir okulda okumak!

İşin en fenasının anlattıklarım olduğunu düşünüyorsanız son derece yanılıyorsunuz dostlarım. İzninizle size kendimi tanıtayım.

Ben Barış: En güçlü tanrılardan birinin katledilmiş evlatları arasında tek hayatta kalan çocuk! Daha da önemlisi, Yeraltı Tanrısı Erlik’in bir numaralı hedefi.

Not: Öne kapakta Türk mitolojisinin en önemli figürlerinden Umay Ana resmedilmiştir.


7 Beğeni

Hayırlı uğurlu olsun. Hayalinizdeki kitabı çıkarmak bence büyük bir başarıdır.

Türk kültürü ve mitolojisi ile alakalı şeylere ihtiyacımız var. Özellikle mitoloji, İslam öncesi Türk kültüründe çok mühim bir yer tutuyordu. Son zamanda yapılan güzel çalışmalar var.
Umarım çalışmalarımızın karşılığını alıp devamını getirme imkanı bulursunuz

2 Beğeni

Ne güzel ne kutlu bir yoldasınız. Yolunuz açık olsun!

1 Beğeni

Tek temennimiz o. Yoksa ilk kitabı okunmayan bir serinin devamını getirmek çok zor. İkinci kitap basıma hazır halde olsa bile.

1 Beğeni

Kutlu yol söylemini hak ediyor muyum bilemem ama bir şeyler uğruna uğraşıyoruz. :relaxed:

1 Beğeni

Bir fantastik edebiyat yazarı olarak fazlasıyla sevindiğimi ve mutlu olduğumu söyleyebilirim. Özellikle Türk mitolojisini konu alması eseri çekici kılıyor onu da söyleyebilirim. Okumak için sabırsızlanıyorum.

1 Beğeni

Ben de sizin serinizin ikinci kitabındayım. Keyifli okumalar. :relaxed: