Tamamen teyit edilmemekle beraber , Avusturyalı seri katil Werner Kniesek’in işlediği suçlardan 1 günlük kesit anlatılıyor. Ana karakter, annesini öldürdüğü için hapis cezasını tamamladıktan sonra hemen dürtüsel olarak yeni cinayetlerin peşine düşüyor.
Fazla gerçekçi, uzun süre Avrupa’da yasaklanmış. Yönetmen bu film nedeniyle bir daha film çekememiş.
Gaspar Noe’yi en çok etkileyen filmlerden , Noe de açıkça röportajlarında belirtiyor. Zaten Irreversible (Dönüş Yok) filminin meşhur tünel sahnesini de bu filmin benzer sahnesinden esinlenerek tasarlamış.
Seyretmesi kolay olmayan, iç sesin bol olduğu ve şiddet konusunda her şeyi açıkça anlatan ama şiddeti de estetize etmeyen yalın haliyle veren bir film.
Ben okudum. İnsan Kırakyak filmi yasaklanmış.
Tepenin gözleri serisini önerebilirim.
Evet, fotoğraflara bakamıyorum.
Ne demek (20)
Ben izledim.Hiç korkunç değil bence.Yoksa ben mi tuhafım?
Bundan 3 sene önce falan bir film izlemiştim.Adamın kalbini çıkartıp kendisini de kazana atıyordular.Filmi tekrar izlemek istiyorum ama ismini bilmiyorum.Bilen varsa yazsın lütfen.
Evet eminim. Teşekkür ederim
KANDISHA
Mutlaka izlemelisin. Korkacaksın rahat ol.
Ne izlemesi, hayatımda bir korku filmi bile izlemedim, 5-6 yaşlarımdayken babam izlerken korkmam deyip izlemeye başladığım, 10 dk’dan fazla dayanamadığım bir kaç film hariç. Babam için soruyordum. Bir süre geçsin, daha sonra The Conjuring’le tavsiyelerinizi iletmeye başlayacağım. Film için teşekkürler
Benim babam da aynı izlerken gülüyor. Çok sinir bozucu.
Ben sırf onu etkileyecek bir film bulmak adına açtım bu başlığı
Ama beni etkiliyor.
Bu filmler de fena değildir. Jane Doe güzel başlasa da öyle devam edemedi. The Omen de bir klasiktir.
Wish upon güzel filmdi gerilim ağırlıklı. Aklıma geldikçe eklerim bu mesajıma.
1.sırada kesinlikle The Others (Ötekiler) olmalı. Diğer filmler bir yana, The Others bir yana. Korku filmi gibi korku filmidir ve bu filmin üstüne çıkan bir film daha çekilmemiştir.