Korkularımız?

Çok garip bir korku :roll_eyes: hiç böylesini duymamıştım

4 Beğeni

Küçükken köydeki, bahçedeki tuvalete geceleyin giderken yaşanan korkular geldi aklıma. Karanlık, ıssızlık, çıtırtılı sessizlik, hışırtılar, yanan lambanın gölgeleri, kıpırtılar, inler, cinler, birden fırlayacak olasılıklar. :slight_smile:

5 Beğeni

Geçen günlerde bir uyku felci yaşadım. Karabasan vakası da diyebilirsiniz. Elimi kolumu oynatmaya çalıştım, oynatamadım. Ah korkunç bir şeydi. O günden beri uyurken tedirgin oluyorum. Çok kötü bir his, umarım tekrarlamaz. Vücuda sıkışma korkusu diyelim. Aklıma “One” klibindeki kafasını yastığa vuran adam geliyor.

4 Beğeni

Böceklere karşı tiksinmenin getirdiği fobim var. Mümkünse benden uzak dursunlar. :laughing: Köpeklerden de korkuyorum özellikle daha iri olan cinsler korkulu rüyam. Tanıdığım köpeklerden korkmuyorum ama. Bir de BKM’den sipariş verdikten sonra acaba hasarlı gelirmi gelmezmi diye kargo elime ulaşana kadar içimi korku kaplıyor. :joy: Zombili filmleri de izlemem genelde; aslında gerçek olmadığını bildiğim için aşırı derecede korkmasam da rüyalarımı ziyaret ettiklerindeki oluşan adrenalinden hoşlanmıyorum. Çok gerçekçi rüyalar gördüğüm için etkisinde kalıyorum. Ve acaba birgün bu kıyamet senaryosu gerçekleşirse neler yapabilirimi düşünmek gibi deli saçması fikirlere kapılıyorum.:joy: Tabii ki bir de anne olduktan sonra oluşan kızımı koruma içgüdüsü sebebiyle oluşan korkular var.

4 Beğeni

Karanlık ve bir evin içinde yalnız kalmak ozellikle akşamdan bu yaşa gelip hala bunlardan korkmak gülünç ama gerçek🤔

5 Beğeni

Tam bir korku değil, sadece bir tedirginlik: Bir gün yabancı bir yerde bir abimizin ameliyat masasına yattığını, narkoz verilip bayıltıldığını ancak bilincinin açık olduğunu, vücudunu hareket ettirememesine rağmen yapılan her işlemin acısını hissederek tüm ameliyatı tamamladığını ve bu yüzden psikolojik olarak çöktüğünü okumuştum. O günden sonra o bir kıymık olarak beynimin kenarında hep duruyor. :slight_smile:

2 Beğeni

Awake diye bir film vardı bu durumu konu edinen. Hayden Christiansen falan oynuyordu ama korktuğunuz bir durum olduğundan izlemesi zor olabilir tabi :grinning_face_with_smiling_eyes: .

2 Beğeni

Sizi rahatlatır mı bilmem ama bana hayatımda sadece bir kez oldu. Bende çok paniklemiştim. Korkmayın yani. Tarkan “geççek” diye şarkı yapıyormuş. Siz de iki günde bir yatarken bunu hatırlatın, olursa aklınıza ilk “geççek” kelimesi gelecek ve rahatlayacağım deyin. :blush:

1 Beğeni