Koronavirüs Gündemi

Burada forumun admini bile her türlü konunun tartışılması taraftarıyım rahatsız olan konuyu sessize alsın derken siz tam tersini söylüyorsunuz neredeyse. Anladığım kadarıyla siz moderatörsünüz sitenin sahibi değilsiniz.

İstemeyen konuyu sessize alıp görmeyebilir. Konunun adını Koronavirüs Gündemi yapınca ne değişti? İnsanların yazdığı cevapları görmezden gelip başlığı değiştirmişsiniz ama size cevap yazanlar gayet anlaşılabilir bir şekilde ifade etmiş kendilerini.

Oyun ve kitap forumu demişsiniz ama en popüler kitap ve oyunların teması dahi din ve siyaset Dune, ASOIAF vb. Kimsenin gerilim çıkardığını inacına veya siyasi görüşüne saldırdığını da görmedim yazılanlardan rahatsız olup “siyaset konuşmayın burada” diyenler dışında. Apolitik yorum yazın tavrı bariz bir dayatma.

Herkesin parti adı, siyasetçi adı vs. vermeden eleştiri ve yorum yaptığı bir ortamda “buraya siyaset sokmayın” tavrı bana kendi siyasi görüşünüze uymadığı için yazılanlardan rahatsız olduğunuz izlenimi uyandırdı, kusura bakmayın.

Bu mesaja da ikili tartışmaya girmeyelim vs. dersiniz muhtemelen görebildiğim kadarıyla genel tavrınız bu çünkü. İletişime açık olup empati yapmaya davet ediyorum sizi son olarak. Ülke bu haldeyken insanlardan kitap, oyun konuşup hiçbir şey olmamış gibi her şey yolundaymış gibi davranmasını beklemek pek anlaşılabilir bir tavır değil.

7 Beğeni