Yok, yok Hani, “Bunu nasıl uyarlayacaklar acaba?” kısmındaki o her şeyin başı olan tatlı tartışmalar açısından demiştim. Ama sen öyle deyince olumsuz anlaşılması doğal tabii
O kısmı unutmuşum. Şimdi her şey yerine oturdu.
Neler görüyor bu gözler…
Alışveriş listeme ekledim ben de bir sonraki sefere almayı düşünüyorum.
Hala almayan varsa kitap İdefix’te %40 indirimde, bugün kargo da bedavaymış. Tek sıkıntı söz konusu İdefix olunca elinize ne zaman ulaşacağı belli olmuyor, onu da göze alabilirsiniz bence
Her devrin adamı olmak meme’i yapılır bu fotoğraftan, ahaha Valla iş yerinde güzel bir kahkaha attım sayenizde.
Darısı başımıza
Kitapyurdu’ndan sipariş için 24 Eylül’ü bekliyorum.
Acaba kitapyurdu bulamayıp iptal ederse diye düşünüp bir de idefixten sipariş etmek mantıklı mı? İkisi de gelirse hediye ederim artık birine
Hype treni gittikçe büyüyor. Olan bize olacak. Yok yav gelir o gelir. Bekleyin. ^^
Ben beş gündür bekliyorum hala temin edilemedi. Okuma süresinin bitimine bir gün kala gelse bile sıkıntı değil, iptal edilmesin yeter.
Ben kırmızı kedi kitabevinden satın almıştım. 1 adet gözüküyor dediler. Şanslıymışım.Bu arada kitabı bitirdim ben. çok sürükleyici. Şimdi isyerinden arkadaşım okuyor.
Cuma gününden beri Kitapyurdu temin edecek hala. Ben 15 Liradan almıştım. Şimdi 20 Lira olmuş. Ucuzdan aldım diye mi yollamıyorlar acaba?
Hala siparişi bekliyorum, kazanan işte insan olsaydı şimdiye yorumlar yapıyorduk
Ben de 15 tl den vermişim siparişi ama daha temin edilemedi, elimizde patlamayacağını temenni ediyorum .
Kitapyurdundan alanlardan kargoya verilen veya kendisine ulaşan oldu mu? Bazı sitelerde stoktan teslim yazarken, kitapyurdu’nun daha göndermemesi ilginç.
Ben geçtiğimiz cuma günü sipariş vermiştim. Elime dün ulaştı ama başka bir kitap temin edilemediği için. Pazartesi Yu Hua kitapları temin edilmişti.
14ünde sipariş ettiğim kitaptan halen ses yok. Sitede yazan temin süresi geçmesine rağmen siteden geri dönüş de olmadı bulamadık vs şeklinde…
benim de 1 hafta oldu, kitapyurdunu aradım, yarın temin edileceğini söylediler
Günün güzel haberi bu oldu💃🏻 Sağolun.
Ben dün aramıştım bugün de aradım, hep yarın temin edilecek diyorlar. İki gündür gelmesi gerekiyormuş yine gelmemiş, bugün aradığımda da bunu dediler.