Kralkatili Güncesi

Ahh gençler sonunun çıkmayacağını bilseler… 10 seneyi geçti okumam uzerinden.

5 Beğeni

Çıkartacaksa çıkartsın artık ya, ona göre seriye başlayacağım. Bir Game of Thrones bir de bu seri. Okumak için bitmesini beklediğim ama bir türlü bitmeyen.

2 Beğeni

Söyleyebilirim, iddia ediyorumlar çoktan bitti arkadaş. Çıkış tarihi de kurtarmaz. Çıkart sadece.

Şubatta yaptığı yamuğu ben halen yutamadım, sanki bağış yapmışım gibi. O zaman da kendinden emindi, bir bölüm okuyacaktı. Artık ağzıyla kuş tutsa fayda etmez.

4 Beğeni

@ohyespatates Serilerin tamamlanmasını beklemek de ne bileyim bana çok saçma geliyor. Ne kadar yazıldıysa o kadar okur işime bakarım ben. Neden bekleyeyim ki? Unutursam da tekrar okurum.

@Tilqi_Gin :slight_smile:

2 Beğeni

Yer yer çok iyi seçimler var

6 Beğeni

Boş kalmasın

2 Beğeni

@deeepreader 'ın suçu.

2 Beğeni

Eminim ki on yıldır bekleyen herkes benimle aynı şeyi düşünüyor ama söylemeye cesaret edemiyor.:woman_shrugging:t2:

1 Beğeni

Yazar dibe vurmuş durumda. Bu durumda ya ayaklarıyla zeminden güç alıp tekrar sıçrayacak ya da gömülecek. Sence 2023 yılında güzel bir haber alır mıyız?

1 Beğeni

Ben umudumu hiç yitirmiyorum hep bekliyorum bi anda kitap çıktı haberinin gelmesini ama gerçekçi olmak gerek. Üçüncü kitap Patrick ölmeden önce çıkmayacak.

3 Beğeni

Ben 2023 yılı içinde bir sürpriz bekliyorum. Her sene bir sonraki sene için aynı şeyi yazıyoruz. :slight_smile:

4 Beğeni

Neden açamıyorum anlamadım. Kısıtlı modda kullanmıyorum.:no_mouth:

1 Beğeni

Fallout 4 oynuyormuş. :slight_smile:

3 Beğeni

@deeepreader Şimdi açabiliyor musun?

The Eolian - YouTube Pizza Delivery Guy videosu.

@alper Kitabı yazmamak için elinden geleni yapıyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Evet mobil ağdan kaynaklanıyormuş sorun.

1 Beğeni

İzleyebildin mi? :slight_smile: Hali hiç iyi gözükmüyor.

1 Beğeni

Evet. Düşündüm ki acaba akli dengesini kaybetmişse kitabın hakları kime geçecek ve ne zaman yayınlar?

(Üzgünüm ama Patrick’in sağlığı hiç umurumda değil. :joy: Emma Watson gibi hissediyorum kendimi. Rowling olmazsa oynarım = Patrick olmasa da olur, yeter ki kitabı okuyalım.)

1 Beğeni

Brandon Sanderson’a verse 1 haftada yazar verir. :slight_smile: Eskiden PR’ın yazım kalitesi çok yüksek bunun gibi yazan çıkmaz diyordum. Şimdi bir an evvel okuyalım kafasına girdim senin gibi.

Sağlığı benim için insanlık namına umurumda. Kimsenin sağlığını kaybetmesini istemem lakin olmuyorsa devret yazsınlar iyileşince tekrar dönersin değil mi?

Emma demişken o kız da kendine ne yazık etti ya. Bence ortalamanın az biraz üstü bir oyunculuğa sahip fakat potansiyeli yüksek bir oyuncuydu. İzlemediysen Küçük Kadınlar 2019 yapımına bir bak.

6 Beğeni

Ben Emma’yı seviyorum, birkaç talihsiz açıklaması var diye linç etmeyi doğru bulmuyorum. Bence düşündükleri kendisini bağlar, ifade özgürlüğünün sınırını o ifadeyle incinmeyecek olanlar çizemez diye düşünüyorum. Zaten bugünlerde ifadelerden ibaret olduk. Bundan 50 yıl öncesinde bir insanın hayatı boyunca kendini ifade ettiği durumlar ya da bu ifadeye tanık olanlar hatırlayacağı kadar azdı. Şimdi ise sıradan insanlar bile -mesela benim yazdığım bu mesaj- kendilerini ifade ettikleri an bunun ulaşacağı kişi sayısını ve ifadenin tarihte yer edineceği süreyi hesaplayamıyorlar. Belki bundan on dakika sonra tamamen farklı düşünmeme sebep olacak bir şey yaşayacağım ama bu yazıyı paylaştığım anda insanlar beni bu yazı olarak hatırlayacak. O yüzden insanın söylediği birkaç cümleye bakarak bütün hayatını, kişiliğini yerle bir ettiğini düşünmek kendini gerçekleştiren kehanet gibi geliyor.

Rothfuss için de diyecek lafım yok. Bu kadar büyük bir eseri yarım bırakması onu gözümde insanlık suçu işlemiş biri yapıyor. Şuan ne yaşıyor olursa olsun 15 yıl önce yaşamıyorken ya da bu kadar ciddi değilken o kitabı çıkarması şarttı. Ona karşı hiç sempatim yok.

ha 10 dakika sonra kitap çıktı haberini okusam dünyada en sevdiğim insan olur orası ayrı :joy:

4 Beğeni

Emma’yı ben de seviyorum. İlk filmi 2001’de izlediğimde ne güzel kızmış, kitaptaki berbat diyordum. :joy: Yazık etti derken farklı bir şeyden bahsediyordum. Seçtiği filmler ve oyunculuğa ara vermesi gibi. Bu bahsettiğin şeyleri de bilmiyordum. Bu gece biraz araştıracağım bu konuyu. :slight_smile:

Rothfuss şu 3. kitabı bir çıkartsın da umarım 4. kitaba kalmaz ana hikayenin bitimi. Sonra derdi tasası neymiş, neler yaşamış öğrenmek istiyorum. Ne oldu da 10 yılı aşkın süredir tıkandı kaldı gerçekten çok merak ediyorum. Acaba 10 sene önce düşündüğü, planladığı, yazıp çizdiği dünya birden gözüne çok basit mi geldi. Ya da internet çağında yaşadığımız için insanların teorilerini okuyup hali hazırda planladığı taslakla örtüştüğünü görüp insanları şaşırtmak ve hiç düşünmedikleri bir yoldan devam etmek mi istedi. Bu yola çıkınca da devamını mı getiremedi vs vs. Bunları bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki kötü çıkarsa ben epey üzülürüm. Bunca senedir ne yapıyorsa artık bilmiyorum ama umarım çıkartacağı eser iyi olur.

Centilmen Piç serisinin yazarı da öyle. Yanlış görmediysem o da 10 senedir 4. kitabı çıkartacak. Ama o yazar için hiç PR’a yapılan gibi bir baskı görmüyorum ben.

10 dakika içinde açıklama gelirse yer yerinden oynar. :joy: Tüm sövenler birden methiyeler yazmaya başlar. Keşke böyle bir şey olsa.

1 Beğeni