Kralkatili Güncesi

Bence bu kadar tepki görmesinin sebebi çok bariz. Kendi eserlerini önemsemiyor imajı çiziyor. Üstüne gelinmesini saçma buluyor. Bu ilgiyi ve beklentiyi hafife alırsa kimse onu gerçekten anlamaya çalışmaz. Neden anlayış göstermek zorundayız ki, aklı başında bir açıklama yapıp hayatına devam edebilir. Çıktı çıkacak, yazdım bekliyor, sildim yeniden başladım, yarın biraz ön okuma yapacağım vb. tavırlarının tepki görmesi çok doğal.

1 Beğeni

Centilmen Piç serisinde her kitap içinde giriş, gelişme, sonuç var. Kitaplar birbirine bağlı olsa da genel olarak bağımsız okunabilir. Rothfuss’ un kitabında giriş, gelişme var ama sonuç yok. baskıyı bu yüzden yiyor.

4 Beğeni

Söylediklerinizin de etkisi vardır illaki ama ana sebebin bu olduğunu düşünmüyorum. Yaptığı yayınlarda söyledikleri. Soru soran insanlara verdiği cevaplar, attığı twitler vs’nin daha çok yer tuttuğunu düşünüyorum.

1 Beğeni
1 Beğeni

Fela neden yok…

3 Beğeni

Şu andan itibaren üçüncü kitap çıktı haberi görürseniz sakin olun ve tarihi kontrol edin. Öptüm.

4 Beğeni

Üçüncü kitabı bekleyen arkadaşlar için güncelleme:[Napıyosunuz lan kader mahkumları. - YouTube
]

4 Beğeni

8 Beğeni

Uyarlama mı geliyor yoksa :astonished:.

1 Beğeni

Bilmem. Belki de geliyordur bir şeyler. Geliyorsa Felurian ya da Denna olmasın.

2 Beğeni

Şaka maka kitabı okuyalı 2 yıl oluyor. 3. Kitabı beklemedeyim.

1 Beğeni

Bast hakkında.

• The publication date will be Nov 14th 2023.

:man_dancing:

4 Beğeni

Şu konuyu hortlatmayın bee. Biliyorum çıkmadığını ama insan yine de bir ümitleniyor.

1 Beğeni

İkinci kitabın sonunda bu Bast hain mi çıkıyordu ne oluyordu tam da hatırlamıyorum şimdi ismini görünce hatırladım. Doğru mu hatırlıyorum?

Yaklaşık üç sene sakallıyı twitter’dan takip ettim son kitabı paylaşınca göreyim diye takibi bırakalı da iki sene oluyor :slight_smile:

2 Beğeni

Kvothe’nin benliğini hatırlaması için haydutlar tarafından dövülmesini mi soruyorsun? Bunu soruyorsan hayır hain değil.

2 Beğeni

Kitabın sonunda Bast’la ilgili öğrendiğimiz bir olay vardı şaşırtıcı. Ne olduğunu hatırlıyor musun?

1 Beğeni

Şu an hatırlayamadım.

1 Beğeni

Haydutları onun gönderdiği ortaya çıkıyordu ve haydutları öldürüyordu.

2 Beğeni

Evet bu olaydan bahsediyorum. Üçüncü kitap 1-2 sene daha çıkmayacaksa benim re-read zamanı gelmiş.

1 Beğeni

Benim yazdığım şey işte bu. Ben de bir şey mi kaçırdım diye açtım sonunu tekrar okuyordum şimdi…

2 Beğeni