Ben iki kitabı da iki kez okudum. Üçüncü çıkarsa üçüncü kitapla beraber üçüncü kez tüm seriyi yeniden okuyacağım. Buraya atılan her gönderiye aynı heyecanla gelip üçüncü mü çıktı diye yükseliyorum.
Neyse, Allah’ ından bul sakkallı şişko
Ben iki kitabı da iki kez okudum. Üçüncü çıkarsa üçüncü kitapla beraber üçüncü kez tüm seriyi yeniden okuyacağım. Buraya atılan her gönderiye aynı heyecanla gelip üçüncü mü çıktı diye yükseliyorum.
Neyse, Allah’ ından bul sakkallı şişko
Bu kitap çıktı mı? Dilimize çevrildi mi? Geçen sene Kasım denmiş sanki ama yine ses yok. Neyse alıştık artık…
Bilmiyorum ki, en son sevgilisinden ayrılmış o gün bugündür yazmaya çalışıyor, ki üzerinden baya geçti bu haberin.
Bazıları da fanların her türlü son için farklı senaryolar ortaya attığını yazar da bunlar haricinde bir şey bulmaya çalıştığı için kitabı bir türlü bitiremediğini söylüyor. Ben pek takip etmiyorum artık.
Elle tutmadan, gözle görmeden inanmamak gereken durumlardan artık bu kitap .
3 gün sonra Patrick efendi zaaaa Troledim sizi ! derse şaşırmayın.
Amazon gene buna bezner bir release günü vermişti, yanlis olmasin o yılda 2020’ydi (sanirim) ve kitap cikmadi.
O olay sebebiyle pat aciklamadan inanmamak gerekir ki adam soz verdiği bölüm okumasindaki metini bile degistirmis birisi. Adam bir daha degistirebilirim diye o kısımları falan yayinlamamisti.
Kisaca o demedigi sürece hicbir habere falan itibar etmemek gerek.
Bence Patrick Rothfuss tarihinden saatine kadar gün verse bile inanmamak gerekir. Şu kadar bağış olursa bilmem kaç bölüm yayınlayacağım dediği bölümleri bile hala paylaşmadı diye biliyorum.