Kralkatili Güncesi

Didem bu ara kitap. Ama kitap değil. Bunu belirtmeyi unutmuşum. Bastı anlattığı kısacık hikayenin uzatılmış, genişletilmiş belki de bazı değişikliklerin olduğu hali.

Ben de çok küfür yedim bu arada. :joy: Çok övdüm başlayanların beklentisini çok yükselttim. O zamanlar kim neyden hoşlanır neyi sevmez konularında acemiydim sanırım. :sweat_smile:

5 Beğeni

Ben de yeni kitap zannedip sevindim :slight_smile:

1 Beğeni

Onun da haberini paylaşırım inşallah. :grin:

The Doors of Stone onun adı. Son anda bir değişiklik yapmazsa tabii.

2 Beğeni

Ben de diyorum, adı mı değişmiş, bi gaza gelip mutlu oldum. Az kaldı bi küfür daha yiyecektiniz. (:

2 Beğeni

Taş Kapılar hakkında hiçbir yeni bilgi yok. Belki ilerleyen günlerde bir şeyler görürüz. Bu konu hakkında yeterince küfür yedim ama etmek isterseniz yine de edebilirsiniz. İçinizde kalmasın, rahatlayın. :joy:

4 Beğeni

Evet, adı buydu, sen yazınca hatırladım.

1 Beğeni

The Door Of Stone beklemeyin. Gelmeyecek işte. Adam buldu parayı niye yazsın ki devamını?

1 Beğeni

Parayı bulan artık başka bir şey üretmiyor çünkü değil mi? :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Ne yazık ki öyle :sob: Bu şişkolara para kazandırmamak gerekiyor. Bkz: G.R.R Martin, Gabe Newell(Half Life 3 nerede? Millet taşa dönüştü beklerken :face_with_monocle:)

1 Beğeni

Martin çok yaşlandı ben onun tamamlayabileceğini düşünmüyorum. Gabe ise Alyx ile müthiş bir dönüş yaptı. Oynadın mı bilmiyorum. İnanılmaz iyi bir oyun yapmışlar. Sonunda da çok iyi bir spoiler var. Onu yaptıkları için devam oyunun geleceğine kesin gözüyle bakıyorum. Patrick ise daha genç ve çok yetenekli birisi. Sağlık sorunlarının üstünden gelmiş gibi duruyor. Mental olarak, psikolojik sorunlarından bahsediyorum. Bakalım ben şu an 14 Kasım’a odaklandım. Nasıl bir şey gelecek daha kendini nasıl geliştirmiş, hikayeye neler katmış onu düşünüyorum. Parayı bulma konusunda yazarımızın bir sorunu yok. Herkes için farklı bir miktar vardır ondan sonra sana gelecek paraya artık önem vermezsin. Hayatında başarmak istediğin şeyler varsa onları istediğin gibi yapmak sana motivasyon verir. Sana paranın getirdiği hazdan daha çok haz verir. Başardım duygusunun yerine geçebilecek bir duygu yok bence.

Kısacası 3 şişko saydın sadece 1 tanesinde umut yok gibi gözüküyor. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Sanal gözlüğüm olmadığı için Alyx’i deneyimleyemedim. Martin 6 kitabı yazar ama 7. kitabı yazmadan ölme ihtimalli yüksek. Patrick’e gelirsek ben Kral Katili serisini sevmiyorum. Ama devamı gelse hayranları için sevinirim ama hiç yazacakmış gibi durmuyor. Baklım 14 kasım da çıkan kitap belki üçüncü kitap hakkında ipucu filan verir.

1 Beğeni

Ne zaman geliyor bu yeni kitap? Yazar ölmemizi falan mı bekliyor? Amacı oysa epey laf yedi bizden zaten.

2 Beğeni

Çok üzülüyorum bu serinin akıbeti beni çok kederlendiriyor. Konuya bakıp bakıp iç çekiyorum.

7 Beğeni

Kasımda böyle bir novella çıkıyormuş.
IMG_0816

New York Times-bestselling phenomenon Patrick Rothfuss returns to the wildly popular Kingkiller Chronicle universe with a stunning reimagining of “The Lightning Tree.” Expanded to twice its previous length and lavishly illustrated by Nate Taylor, this touching stand-alone story is sure to please new readers and veteran Rothfuss fans alike.

Bast knows how to bargain. The give-and-take of a negotiation is as familiar to him as the in-and-out of breathing; to watch him trade is to watch an artist at work. But even a master’s brush can slip. When he accepts a gift, taking something for nothing, Bast’s whole world is knocked askew, for he knows how to bargain—but not how to owe.

From dawn to midnight over the course of a single day, follow the Kingkiller Chronicle’s most charming fae as he schemes and sneaks, dancing into trouble and back out again with uncanny grace.

The Narrow Road Between Desires is Bast’s story. In it he traces the old ways of making and breaking, following his heart even when doing so goes against his better judgement.

After all, what good is caution if it keeps him from danger and delight?

1 Beğeni

İşi gücü bıraktı Bast hakkında kitap yazdı, :disappointed_relieved:önce Kral Katili serisinin üçüncü kitabını bir çıkarsın? Millet ağaç oldu, kaç sene geçti bekliyoruz. :triumph: :triumph: :triumph:

3 Beğeni

Spoilerlı video ona göre bakın. Benim heyecanımı katladı. Çıksa da day one yapıştırsam.

2 Beğeni

(Boş kalmasın)

2 Beğeni

Ben seriyi unuttum maalesef. Üçüncü kitap çıkarsa ilk iki kitabı bir daha okumam gerekecek.

2 Beğeni

Ne güzel 3. kitabı takip etmeyi unutmuştum. Tekrardan anksiyete çöktü. :joy:

3 Beğeni

Anasayfa da görünce sakallı şişko öldü sandım(kitap çıkartacağı yok)şaka bir yana bir hafta önce ikinci kitabı okudum üçüncü herhalde buna rağmen keyif aldım.Bambaşka bir seri.

2 Beğeni