Kulaklık Tavsiyesi

Merhaba Rıhtım ahalisi. Özellikle CD çalardan veya discmandan kaliteli müzik dinleyebileceğim kulakiçi kulaklık önerilerine ihtiyacım var. Limitim 300 TL’ye kadar. Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Sony ve Sennheiser’in birer modeline baktım ama çok emin olamıyorum.

4 Beğeni

Soundmagic E11 serisini veya kullandığım Tfz T2’yi tavsiye edebilirim yalnız ikisi de aliexpress’ten geliyor. Yurtiçi mi düşünüyorsunuz ona göre yönlendireyim sizi?

2 Beğeni

Yurt içi olursa daha iyi olur. Ama tavsiye ettiğiniz ürün Sony ve Sennheiser’e göre çok çok iyiyse onu bulmaya çalışırım. Yurt içinde hangi ürünleri tavsiye edersiniz?

Çok çok iyi olduğu konusunda yorum yapamam ama iyi olduklarını düşünüyorum ikisinin de. Size Bluedio’nun kablosuz kulaklıklarını tavsiye edebilirim özellikle Hurricane modeli. Yurtiçinde oldukça bulunabilir modeller. Yine kablosuz Tronsmart Onyx Ace’yi tavsiye edebilirim. Plantronics Backbeat fit 305 (190 tl) yi tavsiye edebilirim. Özellikle kablosuz almanızı isterim çünkü kablolu kulaklıklar herhangi bir kablo problemi yüzünden (IEM Değilse) saf dışı kalabiliyor anında. Kablosuz kulaklıklar hem pratik hem de batarya eskimesi dışında üzmezler.

1 Beğeni

Doğrusu şimdiye kadar hep kablolu düşündüm. Ama Bu tavsiyenizi göz önünde bulunduracağım.

Superlux Hd 668b

Dışarıda kullanıma pek uygun olmasa da hakkındaki yorumlar çok iyi.

Ancak tavsiyem fiyatınızı yükseltmeniz yönünde olur. Ayrıca kaliteli bir ses almak istiyorsanız müzik dinlediğiniz cihazın da kaliteli olması gerekiyor.

2 Beğeni

Şu an kullandığım kz zs10 pro modelini tavsiye ederim hatta bulabilirseniz cca c10 çok iyi olur. Kz fiyat/performans konusunda aşmış kendini

1 Beğeni

Yorum üzerine aklıma geldi de baktım soundmagic e11’i 500 TL seviyelerine gelmiş. 1 ay içerisinde inanılmaz artmış.

1 Beğeni

Dolardan dolayı olabilir maalesef. Sağolsun ama çok memnunum kendilerinden ve kardeşime verdim o da çok sevdi o kullanıyor artık.

2 Beğeni

Her şeyin fiyatı artıyor hocam, durmak yok. Bir ürünü aldın aldın, almazsan o fiyata bulmak çok zor artık. Ben son zamanlarda hep bunu yaşıyorum

1 Beğeni

Haklısınız fiyat limitini biraz daha arttırabilirim.
Dediğiniz model hangi nedenden dolayı dışarıda kullanıma uygun değil acaba?

Hocam, kulaklık incelemeleri için (dinlediğiniz müzik türüne göre de kulaklık modeli değişir, kullandığınız ekipmana göre de) http://www.techno-fi.net/ sitesini öneririm. Ayrıca https://www.hesaudio.com/ ile iletişim kanalı yoluyla irtibata geçerseniz Esra Hanım ürün tercihi konusunda yardımcı olacaktır.

1 Beğeni

Doğrusu ben metal müzik dinliyorum. Dediğiniz doğru tabi. Esra hanımla mutlaka irtibata geçeceğim. Teşekkürler yardım için

@AeroKnight-sama
@swarf
Sizlere de teşekkür ederim. Yoğun bir araştırmaya başlayayım :slight_smile:

Philips TX1BK/00 Hi-Res Audio

Gürültü engelleme özelliği de var kulaklığın.

Ben 2018’de 150 tl gibi bir rakama almıştım şu an muhtemelen 250 civarındadır. Halen satılıyor mu bilmiyorum ama. Eğer bulursanız göz atmanızda fayda var.

1 Beğeni

Fazla büyük ve katlanamıyor.

Kulaklık kapsülleri yarı açık yapıda yani yanınızdaki insanlar çıkan sesten rahatsız olabilir.

Kulaklık stüdyo kulaklığı olması için üretildiği için düz bir sese sahiptir. Ben deneyimlemesem de duyduğum kadarıyla bu ses bazı kimselere yeterince dinleme zevki vermiyormuş. Ancak bununla beraber detayları diğer kulaklıklardan daha iyi duyabilir, entrümanları daha iyi ayırt edebilirsiniz. Ben de bir metal dinleyicisi olarak müzikte seslerin ayırt edilebilmesini önemli bir özellik olarak görüyorum.

1 Beğeni

Mutlaka araştıracağım, teşekkür ederim

Kablosuz alacaksanız, Taotronics SoundLiberity 53’ü öneririm. Fiyatına göre güzel bir ürün, 1 aydır kullanıyorum, memnunum. Şarjı da iyi gidiyor, sadece 2 kere şarj etmem gerekti bu süreçte.

3 Beğeni

Peki sizce kablosuz daha mı iyi?

Bluetooth kulaklık Aac, Apt, Aptx gibi codecleri barındırır ise iyi olur,bunu aynı zamanda cihazınız da desteklemeli. Kayıpsız müzik dinleyeceksiniz bu artık zaruri olur diyebilirim. Sadece müzik için değil, ses/görüntü senkronizasyonunu da yapamayabilir. Müzik dinlerken "aman aman şeyler aramıyorsanız kablosuz kulaklık nimettir. Şahsen hiç taraftarı değilim ama spor yaparken çok iyi hissettiriyor.

1 Beğeni

Çok yüksek kaliteli müzik dinleme amacınız yoksa bluetooth tercih etmek matıklı olur. Deneyimlerime dayanarak bluetooth kulaklığın çok fazla hareket özgürlüğü verdiğini söyleyebilirim. Tabii bluetooth kulaklıklar benzeri kalitedeki kablolu kulaklıklara kıyasla yaklaşık %30 daha fazla fiyata satılıyorlar.

1 Beğeni