Kulaklık Tavsiyesi

Üç için şikayet çok ama 4’te sorun yok diye okudum genelde yorumlarda.

@Waxillium b&o yorumlarına baktım, süper değildi gerçekten. Ama çok şık bir tasarımı var. F/p olarak düşük olacaktır yine de.

Anc çok umurumda değil, zaten çoğu zaman tekini takıyorum. Müzik olarak da çok düz şeyler. Blues genelde, bazen koşarken vs de iron maiden gibi enerji verici müzikler. :sweat_smile:

Ekleme yapayım: Bende Haylou T15 vardı uzun süre keyifle kullandım. Ama artık arıza verdi, ses azaldı vs. Biraz daha iyi bir modele geçmek istiyorum.

Soundpeats Capsule 3 Pro denedim. Kulakta süper durdu, ne düşme ne rahatsızlık hiçbir şey yok. Ama dokunmatik kısa yolları kötü ve yapılandırma yapamadım. Sonra onu eşime verdim.

Bose QC Ultra denedim. Soundpeats’ten daha iyi haliyle. Bas konusunda da ben bir sorun yaşamadım. Ekosu zayıf biraz. Ama en büyük problem ergonomi. Durmuyor meret kulakta, sürekli düşüyor ya da düşecek endişesi oluyor. Dış plastiği çıkardım daha iyi oldu ama bu sefer de ağrı veriyor. Dokunmatik konusunda fena değil ama biraz yavaş. Benim Haylou her yönüyle çok iyi iş çıkarmış, parasını sonuna kadar hak etmiş. :slight_smile:

Bir de bi ara Noble Fokus baktım ama aşırı pahalı. Gereksiz geldi o kadar para.

Bunları deneme şansı olmaması çok kötü. Ankara’da deneme imkanı olan bir yer varsa gidip denemek isterim yoksa hepsini alayım dersem 100lük olurum. :sweat_smile:

Hani bazı arabalar için derler ya alırsan sanayideki ustalarla akraba olursun diye. Sennheiser tam bu marka. Ben tws2 kullanmıştım 2 yıllık garanti sürecinde 4 kez değişti kulaklık. Sağ ya da sol biri mevta oluyordu 4,5 ay içinde. Servis de bu duruma çok alışmış ki hiç sorun çıkartmıyordu sağ olsun.

Şu an Samsung Galaxy Buds 3 pro kullanıyorum çok memnunum. Anc beklediğimden iyi, Samsung ekosistemiyle de çok uyumlu.(Tablet, Telefon arası çok kullanıyorum.)

Çift cihaz desteği yok diye hatırlıyorum bu modelde.

Bende ilk versiyonu var. Çok da iyiydi sorunsuz kullandım. Şarj artık dayanmıyor diye 4’e sulandım ama şikayetler ürküttü.