Kulaklık Tavsiyesi

iyi sabhlar arkadaslar amazon prime günleri nedeniyle kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum, forumda gördüğüm kadarıyla bu iki modeli öneriyorlar hangisini almam daha iyi olur veyada önerebileceğiniz varmı.

1 - ) SoundPEATS Kablosuz Kulaklık Air3 Deluxe HS, Hi-Res Audio Onaylı ve LDAC Codec’li, 4 Mikrofonlu Bluetooth 5.2

2- ) SoundPEATS Kablosuz Kulaklıklar Qualcomm QCC3040 Kablosuz Kulaklıklı Bluetooth V5.2 Kulaklıklar, TrueWireless Yansıtma, 4-Mic

iyi geceler, yardımcı olabilecek varmı arkadaslar.

Bu konuda tecrübeliyim.

Kulak üstü kulaklık arıyorsanız en iyi markalar Sennheiser, Razor ve Steel Series.
Benim kullandığım kulaklık bu:

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-steelseries-arctis-9-kulak-ustu-bluetooth-oyuncu-kulakligi-fiyati,803457006.html

Ve bluetooth olarak Sennhesier. Momentum serisi kaliteli.

https://www.hepsiburada.com/sennheiser-momentum-true-wireless-3-kulak-ici-kulaklik-beyaz-p-HBCV00002GWXA6

Ben internetten araştırdım. Kablo kalitesi kötü denince almaktan vazgeçtim. Keşke sizde biraz araştırıp alsaydınız. Ya da buradan bize sorsaydınız

Gerçi ben araştırdım da ne oldu. Gidip Beasus aldım. Siz sakın almayın. Müzik dinlemek icin iyi bir kulaklık değil.

Aslında forumdakilerin önerisiyle almıştım. Okuduğum yorumlarda çok iyi diyen de vardı çok kötü diyen de vardı. Her şey bi yana kulaklığı aldığım mağaza beni çıldırttı. Kulaklık hasarlı diye 2 kez gönderdim hepsinde bir form gönderdiler formda “sorun giderildi…” yazıyordu. Israrla iade istememe rağmen iade yapmadılar. 3. kez gönderdiğimde müdürlerinin incelediğini, saatlerce dinleme yapıldığını ve bir sorun olmadığını söylediler. Yine iade yapmak istediğimi belirttiğimde “hijyenik bir ürün vs.” bir şeyler dediler. Komedi resmen… Çalışmayan hijyenik ürünü ne yapayım ben. Yine de iyi, diye düşündüm müdürleri falan incelemiş herhalde sorunu giderdiler utançlarından tekrar söylemiyorlar. Geri gönderin o zaman dedim. Gönderdiler, ilk gün arada cızırtı yapması dışında iyi çalıştı aslında ama ikinci gün yine aynı. Tüketici Hakem Heyeti’ ne başvuru yaptım, bu işin peşini bırakmayacağım. Aylardır kulaklığım yok resmen. Hem vakit kaybı hem de para kaybı. Kesinlikle Teknostore üzerinden alışveriş yapmanızı ve özellikle bu kulaklığı almanızı önermem arkadaşlar.

1 Beğeni

Sozin için üzüldüm. Umarım mahkeme doğru karari verir. Ben olsam Amazon üzerinden qlırdım.

1 Beğeni

İyi geceler arkadaslar bu kulaklığı almaya karar verdim. İyi midir işimi görürmü çok büyük beklentim yok.
SoundPEATS Kablosuz Kulaklık Air3 Deluxe HS

1 Beğeni

Bu fiyata göre yorumlar ve puan çok iyi. Deneyimlemek gerek aslında. Memnun kalmazsanız iade etme şansınız var mı?

Arkadaşlar sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.Yeni aldığım LG televizyon için kablosuz,bluetooth kulakiçi kulaklık ihtiyacım var ama bu bu konulardan pek anlamadığım için sizlere danışmak istiyorum.Bütçem maalesef kısıtlı en fazla 500 TL verebilirim, kulaklığı oyun ve müzikten ziyade film ve dizilerden maximum verimi almak için istiyorum.Bu fiyat bandında hangi marka ve modelleri tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar eski kulaklığımın şarj kutusunu kaybettiğim için kulaklıklar boşta kaldı. Şarj kutusu olup da kulaklığı arızalı olan birisi varsa ona kargo ödemeli gönderebilirim. Kulaklık ise şu; Taotronıcs Soundliberty 53 Pro Siyah

Bunlar 2500 tl değil mi Ahmet? Kulaklığını hediye edeceğine, şarj kutusunu hediye almaya çalışsan daha mantıklı sanki. :slight_smile:

1 Beğeni

1.900 TL en düşük fiyat. Kutusunu nereden bulacağım ki? :joy:

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-taotronics-sarj-kutusu-1145139652/detay

Bu olabilir mi acaba?

1 Beğeni

Evet bu. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Bence adamı ara, sana hediye kulaklık gönderiyorum de. Sevaba girersin. :slight_smile:

1 Beğeni

Ya da o bana hediye olarak gönderebilir. :smiley: :smiley:

Merhabalar, telefon görüşmeleri için kullanmak üzere Bluetooth kulak üstü kulaklık önerilerine ihtiyacım var. Bilgisi, fikri olanlar paylaşırsa çok sevimirim.

Kulaklık değiştirme zamanım geldi. Kulakiçi tercih ediyorum. Genelde kitap ve müzik dinliyorum. Şu 4 modeli belirledim. Tavsiyelere açığım. :slight_smile:

1. Sennheiser Momentum True Wireless 4
  2. Bang & Olufsen Beoplay EX
  3. Bowers & Wilkins PI5 S2
  4. Bose QuietComfort Ultra
1 Beğeni

True Wireless 4’ü sepete ekledim sporda kullanırım diye ama herkes şikayetçi. 1 seneyi gören yok devamlı bir garanti macerası yaşanmış görünüyor.

1 Beğeni

Abi bang&olufsen popülerliğinin ekmeğini yiyor hâlâ. Bose ise BeatsAudio gibi Amerika menşei marka çok fazla bass sese odaklanıyor. Sennheiser ve B&W daha flat, daha stüdyo kaydını vermeye yakın kulaklıklar, ekolayzıra daha açıklar. Ben bu ikisi arasında tercih yapmaya çalışırdım ve B&W derdim kulakiçi olduğu için. Arkası açık kulaküstü olsa Sennheiser isterdim.

Aslında dinlediğim tür de önemli şimdi onu atlamamak gerek.

Bir de yolculuk esnasında da kullanıyorsan bence oraya bir adet Sony wf1000 xm serisinden de bir kulaklık seçeneği eklenmeli. Anc performansı hâlâ diğer hiçbir kulaklık markasında yok.

1 Beğeni