Parfüm yelpazem çok geniştir, en sevdiğim konudur, usulca beni bu konudan uzaklaştırın:))
Bu ara havalara da uyduğunu düşündüğüm; Michael Kors Gold şişeyi kullanıyorum, öncesinde Paco Rabanne Lady Million, biraz ara verdim. Yaz başlarında ise Gucci Flora idi. Havalar soğuduğunda ise Cacharel Eden’e geçiş yapacağım. Uyguna bulamadım, aslında en çok kullandığım Calvin Klein Euphoria ama hem yurt dışına çıkamıyorum hem de çok kalıcı olmadığı için şu anki fiyatları asla haketmiyor, aşığıyım ayrı konu. Kapağı açıp koklamakla yetiniyorum bir süredir:/

Kendisi harika bir kokudur, ince dokunuşları vardır. Çiçeksi kokuları hep severim mizacım ne kadar sert olsa da çiçeksi kokulara gidiyor hep elim ve tabii ki alt notalarında ise baharat var, yine çok sevdiğim kokulardır, nötr kokuları asla yakıştıramıyorum kendime. Tam bir sonbahar parfümüdür bu yüzden.
İçerisinde çiçek ve meyve özleri olmasına rağmen paçuli ve yasemin kokuyu çok güzel harmanlıyor, yine bence serinlemeye durmuş havaların parfümü. Beni içerisinde çeken bir şey pek bulamasam da bu parfümde adından mıdır şişesinden mi sürekli elim gider:)
Bu parfümü babam henüz Almanya’da çalışırken ve ben daha lise yıllarımdayken getirmişti. Asla vazgeçemediğim, hayatımın her dönemlerinden bana kesitler sunan çiçeksi ve meyveli bir koku. Yukarıda bahsettiklerimden farkı ise vanilya notasının olması ve bunun bir tık baskın olması, o yüzden bence tam güneş tepedeyken kullanılacak bir parfüm:)
Bu koku da benim için imza olanlardandır. Kış=Eden. Aşırı seviyorum, arada aklıma geldiğinde bir fıs sıkar tüm gece koklarım. Bergamot, limon, sandal ağacı, yasemin, müge, sümbül daha ne olsun? Sandal ağacı alt notası ve bence en güzel noktası da bu. Dağ evinde soba karşısında camdan yağan karı izliyormuşsun hissi ve çok da tazeleyici bir koku.
Bir diğer imza parfümüm diyebileceğim parfüm. Evet benim bir sürü imzam var:))
İçerisinde bir parfümde olmasını istediğim her şey var gibi. Nar, kehribar, menekşe, orkide, lotus… Maalesef yayılımı bir anda oluyor ve notaları tek tek alamıyorsunuz ama yine de bu sürekli bulundurmanıza engel olmuyor. Yaz akşamlarında, kış günlerinde, bahar eğlencelerine, kısacası her ortama giydiğiniz kıyafetle kombinleyebileceğiniz bir parfüm.
Bu arada @isos81 ben Hugo Boss’çuların yerine kesinlikle Paco Rabanne’nin herhangi bir kokusunu tercih ederim erkek parfümlerinde. Güzel seçim.