Şu şarkıyla hüzünden hüzne koştuk şimdi…
İsmim özgür. Hem özgürce yazabilmek hem de “Özgür’ün dilinde” manasında özgürce kullanıyorum.
Ben hep “Kayıp Balık Nemo” olarak düşündüm.
@Ozgur Asıl adın Hüsamettin gibi bir şey değil miydi ya?
Ben de öyle biliyorum ama Hüsamettin değil Kahraman.
Benim kullanıcı adım gerçek ismim.
Sırf şu ara asker olduğun için bu daha uygun geldi bana.
Müzeyyen olan kısmı unutmuşum, pardon.
Aman Tanrılar!
Ekleme: Kötü kadın Müzeyyen diye bir şey vardı. Aynı sen @Ozgur .
O Cadı’nın emri zaten, biliyoruz.
Müzeyyen Senar da var, Fekat Müzeyyen Bu Derin bir Tutku da. Müzeyyen iyidir. Ama Üfük ve Öksür de fena isimler değiller.
Evet Nemo uydurma bir kelime değil. Çoğu kişi kelimenin en ünlü olduğu Kayıp Balık Nemo’dan hareketle öyle sanabiliyor. Birçok yerde geçiyor. Mr. Nobody filminde baş karakterin adı Nemo Nobody. Parelel evrenlerde bir sürü kendisinden var ve aslında ne biricik ne de hiç kimse anlamında kullanılıyor. Nightwish’in şarkısında da benzer bir anlam mevcut. Yani yine herkes ve hiç kimse. Güzel kullanımlara olanak sağlayan ilginç bir sözcük. Keza Kayıp Balık Nemo da öyle. Arayışta olan kayıp balık.
Eh, en ünlüsü ve bilineni olduğu için doğal. Benim tanışmam Nightwish ile oldu tabii zamanında.
açıklamama gerek yok bence
Samuray Jack’i kısaltarak SJack yaptım. İyi de oldu.
Anlamı yok oyun nickim
JanqLee
Yiğit, mert, güçlü demek. Bir de Kafkasya’da açan bir çiçek ismiymiş.
Aslen fort knox olan ABD’de bulunan askeri üs ve altın deposudur. CIA ve FBI aramasına düşmemek için Fortknoxt olarak niki değiştirdim.
Kitaplarımı saklamak istediği yer.
Neyse ki böyle değişik takma isimlerle takılmıyoruz Alper Khaven falan cık cık cık
Kullanıcı adım Faust’un şeytanı Mephistopheles’ten geliyor. Çünkü kendimce bir geleneği devam ettiriyorum. Bugüne kadar ki bütün kullanıcı adlarımı kötülükle alakalı bir şeylerden seçtim.
Andreia ise Versailles no Bara animesindeki Andre isimli beyefendiden.