Kullanıcı Adınızın Anlamı Nedir?

Randomun ne olduğunu bilmediğim ama etrafımdakilerin sık sık kullandığını gördüğüm ilk zamanlardı. Random olayının ülkeye ilk giriş yaptığı vakitler yani. Gülmek anlamına geldiğini anlamıştım ama klavyede harflere rastgele basıldığını anlayamamıştım. Birkaç arkadaş üst üste bu şekilde yazınca konuşmalarda gülünce her seferinde sırası ile a-s-f-g-d-j-h harflerine basıldığını sanıp ezberlemiştim. Sonra da kazındı aklıma tabi.

16 Beğeni

Rick and morty’deki jerry smith karakterini kendimle çok bağdaştırdım ilk izlediğim andan beri. Bazen o kadar salak ve saf bazen de kendi çapında ricke kafa tutacak kadar sinsi. Ama çoğunlukla salak aşırı seviyorum :slight_smile: onunla evlenip soyadını almış gibiyim :smiley: twitter adım da zeynepsmith

13 Beğeni

Adanalı izlediğim zamanlardan kalma bir Tilqi nickim var. Tilki çetedeki elemanlardan birinin lakabıydı, ben de kyi q harfiyle değiştirerek Tilqi’ şeklinde Cs 1.6da online oynarken kullanıyordum. Tilki kelimesini k harfiyle görünce garip geliyor yani o derece. Gin de Gintamanın Gintoki’sinin gelen bir kelime. Öyle birleştiriverdim.

5 Beğeni

Dune evreninde var olan necip bir ırk. Evrenin en temiz, dürüst, içi dışı bir kavmi. ^^

2 Beğeni

Gençliğimizden kalma, bırakamadık.

8 Beğeni

Haskel Van Manderpootz
Stanley G. Weinbaum tarafından yazılmış Eğer Dünyaları ve İdeal öykülerinde geçen sıra dışı icatları olan oldukça egoist bir profesördür. Okurken aklıma League of Legends oyunundaki Heimerdinger karakteri geldi. Karakteri çok sevdiğim için kullanıcı adı olarak kullanmak istedim. Profil fotoğrafı olarak da Heimerdinger’i seçtim.

2 Beğeni

II. Dünya Savaşı mühendislik harikalarından (bence) bir tank kendileri:
Panzerkampfwagen VI Tiger II

Bu kullanıcı adını sadece burada kullanıyorum ilginçtir ki.

3 Beğeni

Latince kartal.
Besiktasli olmamdan kaynakli

4 Beğeni

Fransız İhtilali’nin ana gövdesini oluşturan, grup/kulüp.

3 Beğeni

Zaman Çarkının çölde yaşayan savaşçı kavmi

3 Beğeni

Yunan mitolojisinde kader tanrıçalarının toplu adı. Çok üzüldüğüm bir dönemde kendi kaderime hakim olabileceğimi kendime inandırdıktan sonra bu kullanıcı adını kullanmaya başlamıştım.

2 Beğeni

İlk olarak Antik Mısır da M.Ö 800 lü yıllarda saray halkından en güçlü kadınlar için kullanılan bir sözcük olmuştur.
Bu isme sahip kadınlar erken yaşta ölmesi ‘‘Gamora’’ isminin bir tür uğursuzluk getirdiğine inanılarak kral tarafından yasaklanmıştır.
Daha sonra saray karşıtı bir grup kadının kendilerine bu ismi vermeleri ile devam etmiştir…
şaka şaka
Bildiğimiz ‘‘Guardians of the Galaxy’’ filmindeki karakterin adı. :grinning:

7 Beğeni

Jon Snow. Buz ve Ateşin şarkısı. Bu kadar. Ancak diğer Platformlarda ve oyunlarda kullandığım høzfe’nin anlamı şu h ismimin(Hilmi) baş harfi øzfe anlamak için ise soyadıma bakmak lazım.
Özdemir=øz-demir=øzfe (Fe periyodik tabloda demirin sembolü)

6 Beğeni

Antik Yunanda ve Yunan mitolojisinde acı ve üzüntüyü unutturduğu farzolunan bir ilâç; ıstırabı yok eden herhangi bir şey.

6 Beğeni

Son cümleye dek yazdıklarına inandım ama. :laughing:

1 Beğeni

Amaç oydu zaten :smile:

1 Beğeni

İtalyanca kökenli barbaros (barba rossa) kelimesi Türkçede kızıl sakal anlamına karşılık gelir. Büyük Türk denizcisi Barbaros Hayrettin Paşa’ya Avrupalılar tarafından verilen bir isimdir.

3 Beğeni
7 Beğeni

:rofl: ismail hakkı olabilir :rofl:

4 Beğeni

Adam rezil olmuş baya :smiley: o değil de kulaklık takılı dinledim. Sağ sol farklı seviyede sesler geliyordu. Özellikle videonun ilk saniyeleri. Kulaklık bozuldu sandım aklım çıktı meğer videonun özelliğiymiş. :sweat_smile:

2 Beğeni