Merhaba, forumda yeniyim. Selam herkese.
Uzun süredir düşündüğüm kütüphanemi oluşturuyorum. Zaman çarkının bütün setini aldığım için, daha önce elimde olanları - 0,1,2- Takas etmek istiyorum. Kitapların kondisyon çok iyi durumdadır. Fantastik kitaplar ile ilgileniyorum. Ejderha mızrağı, unutulmuş diyarlar, ravenloft gibi serilerin çoğu kitabına sahibim. Ama eksik kitaplarım da söz konusu. Set olarak daha değerli bir seriyi de takas etmek isterseniz harici fiyatı da konuşuruz. Bunun haricinde yorumlara yazarsanız farklı setleri de direk set olarak satın almayı da düşünebilirim. Teşekkürler.
Öncelikle foruma hoşgeldin. Forum içinde alım satım bu Kraliyet Meydanı kategorisi kategoride oluyor. Konunu oraya taşırsan daha ivedi dönüş alabilirsin.
Hepsi birbirinden güzel dediğiniz gibi. En uzun soluklusu ejderha mızrağıydı heralde hatta, Kum saati büyücü ejderhalar ilk çıktığında almıştım ve tek atmıştım Ama en etkili giden bir seri de Ravenloft olmuştu. Kesinlikle uygun müzikle okuduğunuzda - ki o zamanlar sırf o seri için bir liste yapmıştım- alınan haz muazzam oluyor.
Korku türünde kitaplar okurken bende arkaya müzik açarak okuyorum atmosferi olağanüstü yapıyor Tekrar hoş geldiniz diğer konularda görüşmek üzere. ( Bu arada rıhtımdaki cadı ve büyücüler konusunda sizi uyarayım. Kendinize koruma büyüsü yapmadıkça dolaşmamanızı tavsiye ederim. Özellikle burada cüzdanınız boşalabilir kredi kartı limitiniz dolabilir )
Merhaba, maalesef satılık değiller. Ben de seriyi okuya okuya aldığım için çok zor oluşturdum, hatta hala bulamadığım kitaplar mevcut. Tamamlanmış bir seriyi direk satın alırsanız sizin için de mantıklı olur diye düşünüyorum.