Malazan Book of the Fallen

Vallahi ben kapağı beğendim arkadaşlar fakat herkes benimle aynı fikirde olmayacaktır. Karmaşık görsellerden ziyade ciltlilerin ben sade tasarıma sahip olmasını istiyordum. Belirtmiştim de hatta; lacivert yüzey ufak bir arma yeter, demiştim.

Tam beklentime uygun bir kapak olmuş. Kafamdakine benzer bir iş. O yüzden çok sevdim.

Minimalist severler bunu beğendi. Minimalist sevmeyenler için de karton kapak var. Bence her iki taraf da memnun olmalı. :sweat_smile:

8 Beğeni

Dedim ya, estetik olarak güzel durmuyor ama seçim doğru. Yine de ben olsa şu tarz daha uyumlu bir şey yapardım. Bunun kırmızısı biraz fazla olmuş. :slight_smile:

image

@Bunn-Y İçerisinde resim filan yoktur sanırım değil mi?

3 Beğeni

Neyse söz verdik alacağız elbette. Yine ilk ben almış olabilirim. @Bunn-Y bize özel muamele yok mu? :smiley:

4 Beğeni

Kapağı biz tasarlasak daha iyi yapardık, neyse aldık gitti.

2 Beğeni

Kapak gayet güzel :expressionless:

7 Beğeni

Hocam kapağı, kitabı okuyanlar hariç kimse beğenmeyecek gibi geliyor bana. :slight_smile:

Keşke olsa ama sanmıyorum.

Aslında epik ve minimalist pek uyuşmuyor sanki. Ben şöyle bir şey beklemiştim açıkçası.

Epik Kapak

4 Beğeni

Epik bir şey hazırlamışlar demiştin. Bu muydu yani? :joy: Kağıt da değişmemiş yine 55 gr Holmen gözüküyor. Bu beni üzdü. İçinde resim vs de yok değil mi? Karton kapağın sert kapak hali. :roll_eyes:

3 Beğeni

Bir tek ben mutluyum galiba. :smiley: Başka bir şey istesem olacakmış. :rofl:

Kafamdaki şunun bir tık farklısıydı.

3 Beğeni

Elinize sağlık çok güzel. :slight_smile:

1 Beğeni

Kapak dışında kartondan farkı var mı? Kapak pek hoşuma gitmedi, bu yüzden karton-ciltli arasında seçim yapamıyorum şuan :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Dün karton bugün ciltli. Bu ay İthaki’ye çalıştık. Ne yalan söyleyeyim ciltlinin kapak çok da hoşuma gitmedi. Söz verdiğim için aldım. Hangisinden devam edeceğime devam kitaplarında karar veririm artık.

3 Beğeni

içinden de görseller alsak keşke, resimler var mı? karton kapaktan farkı ne gibi gibi? 100 liraya 2 tane karton kapak alabildiğimiz için sorular sorular…

3 Beğeni

Fiyat konusunda da tahminim tuttu. İthaki resmen bana oynamış. Ben de üstüme düşeni yapayım.

4 Beğeni

Davşan milletin saf duygularıyla oynadı. Tez vakit yahnisini görmek istiyorum. Epik dedi, benim gördüğümü siz görmediniz falan dedi… Gördüğümüz şeye bak. :joy:

Fiyatı kırpacağız diye kaliteden ödün verilmiş gibi duruyor. Özel edisyon bir şeyler göremeyeceğiz galiba. Hayal kırıklığımın haddi hesabı yok.

4 Beğeni

Bence bu kapaktan farklı şeyler vardır ondan demiştir.

Benim gördüğümü hâlâ siz görmediniz.

Çok talihsiz bir yorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

4 Beğeni

E göster hadi, bekliyoruz kaç zamandır. :slight_smile:

6 Beğeni

Sen evine asasın diye bayrak yapıyorlarmış. :rofl:

1 Beğeni

Ben karton kapaktaki illüstrasyona bayıldığımdan tercihim o yönde ama BRIDGEBURNERS, FIRST IN, LAST OUT :crossed_swords:

2 Beğeni

Alırım, 5 tane de hediye ederim. :smiley:

1 Beğeni