Vallahi ben kapağı beğendim arkadaşlar fakat herkes benimle aynı fikirde olmayacaktır. Karmaşık görsellerden ziyade ciltlilerin ben sade tasarıma sahip olmasını istiyordum. Belirtmiştim de hatta; lacivert yüzey ufak bir arma yeter, demiştim.
Tam beklentime uygun bir kapak olmuş. Kafamdakine benzer bir iş. O yüzden çok sevdim.
Minimalist severler bunu beğendi. Minimalist sevmeyenler için de karton kapak var. Bence her iki taraf da memnun olmalı.
Epik bir şey hazırlamışlar demiştin. Bu muydu yani? Kağıt da değişmemiş yine 55 gr Holmen gözüküyor. Bu beni üzdü. İçinde resim vs de yok değil mi? Karton kapağın sert kapak hali.
Dün karton bugün ciltli. Bu ay İthaki’ye çalıştık. Ne yalan söyleyeyim ciltlinin kapak çok da hoşuma gitmedi. Söz verdiğim için aldım. Hangisinden devam edeceğime devam kitaplarında karar veririm artık.
içinden de görseller alsak keşke, resimler var mı? karton kapaktan farkı ne gibi gibi? 100 liraya 2 tane karton kapak alabildiğimiz için sorular sorular…
Davşan milletin saf duygularıyla oynadı. Tez vakit yahnisini görmek istiyorum. Epik dedi, benim gördüğümü siz görmediniz falan dedi… Gördüğümüz şeye bak.
Fiyatı kırpacağız diye kaliteden ödün verilmiş gibi duruyor. Özel edisyon bir şeyler göremeyeceğiz galiba. Hayal kırıklığımın haddi hesabı yok.