Ahahaha. Hepimiz Malazan bayrağı asarsak “Ülke genelinde asılan bayraklar merak konusu oldu!” diye haber yaparlar.
Aslında iyi reklammış.
Ahahaha. Hepimiz Malazan bayrağı asarsak “Ülke genelinde asılan bayraklar merak konusu oldu!” diye haber yaparlar.
Aslında iyi reklammış.
Vadan hayini fedöcü ilan edilmek için elimizden geleni yapmasak mı?
Açıklayana kadar bir yerlerimiz donar zira Silivri soğuktur şimdi.
Bir an gözümü kapatıp hayal ettim, @isos81 bağırıyor böyle “ama köprüyiyenlerrrrr bunlar” falan diye
Ben açıklamakla uğraşamam. Uyum sağlarım. En azından telefon, internet filan yok. Kafam rahat eder. Her gün yenilecek yemek de bellidir. Epey konforlu bir yer. Eh, virüs de var. Dışarı çıkmasak daha iyi. Kendimi izah etmek için yoramam.
Köprüyü niye yiyelim? Köprüyakanlar bunlar.
Abi biliyorum ya karikatürize ettim olayı
Benim şu an aklım başka yerde, mazur gör.
Aklı bayrağa gitti. Nasıl bir bayrak yapacaklar acaba, diye düşünüyor.
@BiblofilYouTube Yalnız ciddi anlamda riskli bir iş. Bir ara kitap afişlerine ahlakımız bozuluyor diye saldıranlar vardı.
Bayrak değil de tshirt olurdu aslında köprüyiyenler temalı.
Aslında Erikson’ın kafasında bir logo vardı Malazan ile ilgili. O da çok güzel giderdi kapağa (ama yine beğenmeyen çıkardı, o Allah’ın emri).
Malaz yazısını görmezden gelin.
Bence şu ikisinden biri gelecek;
Kupa, ayraç, kartpostal, ajanda, albüm tarzı yan ürünler olsa ben bu tip serilerde alırdım. Nedense yapılmıyor. Hatta figür daha çok sevindirir.
Diskdünya’da bunun açlığını çekiyorum ben. Keza Zaman Çarkı ayraçlarının artık basılmaması da üzüyor.
Bak bu çok iyiymiş. Sen zengin bir abiye benziyorsun. Bir Tshirt yaptır bunu da 3-5 tane, fan kulüp olarak giyelim.
Ciltli için bir bilgi gelmedi değil mi? Cildin altında ne var, içerisinde neler var falan? Kapak çok hoşuma gitti niyeti bozabilirim içeriğe bağlı olarak.
Hahhahaha Ciltlisi için de siparişi verdim ben bakalım göreceğiz neymiş görmediğimiz şeyler. Ben sözümü tuttum kitabı isteyen yakınlarıma aldım kitapları. Kendime de ciltli aldım. Talihsiz bir yorum olduğunu düşünmüyorum. Kağıdın kalitesi hoşuma gitmedi. Şu anlık 4 adet almış bulunmaktayım. Daha da isteyen olursa onlara da alacağım şimdiye kadar bunu bir tek Zaman Çarkı için yapmıştım. Umarım satın aldığım kişiler beğenir ve devamını getirirler.
Ben Tavşan’a sormuştum merch konusunu. O da onun da aklında olduğunu ama fuarlar iptal olduğu için şu anda planlarının askıda olduğunu belirtti.
Yalnız ciltlinin temin tarihi 02-02-2022 arkadaşlar. Okuma etkinliği için yalnızca ciltli alacaklar olursa tarih biraz sorun yaratabilir. @isos81
Biz normalde kartondan itibaren 15 gün verdik. Yetmez diyorsan ciltliden sonra 15 gün verelim temin için. 10 Şubat başlangıç normalde.
Yani ciltli de bir hafta daha uzatma olursa bir aksilik sebebiyle yetişemeyebilir bazı arkadaşlar. Kaldı ki 2 Şubat’ta dağıtıma başlanacak. Okuyucunun eline en geç 5 Şubat gibi ulaşsa 712 sayfa biraz zorlayıcı olabilir gibi geldi. Seçim sizin. Ben sadece dikkat çekmek istedim.
Tamamdır 15 Şubat - 15 Mart yaparız. Sıkıntı olmaz. Kartondan erken okumaya başlayanlar için bu sefer problem olur mu bilemedim yalnız.