Şu söz verdiğim şeye başlamanın zamanı geldi sanırım.
Ben daha önce forumda hiçbir kitap etkinliğine katılmadım. Çekilişte Malazan bana çıkmasaydı etkinliğe de katılmazdım çünkü belki aylar sonra edinecektim kitabı. Yeniden teşekkür ederim çekilişi yapanlara. Bu şekilde ben de ilk kitap etkinliğime katılmış olacağım hem de harika bir evrenle tanışmış olacağım.
Sonunda gönderildi yazıyor. Pazartesi günü gelir o zaman.
Çok heyecanlı. (20 karakter)
Karakterlerin tanıtıldığı sayfaların tamamı lazım. Gönderebilir misin @gozubocek hocam?
İthaki ayraçları kart şeklinde yapmış. Deck of Dragons-vari bir şey oluşturacaklar herhalde 10 kitap boyunca. Deck of Dragons da çok ilginç bir şey. ‘‘Şey’’ diyorum çünkü daha ben de sadece ilk kitabı okuduğum için çok fazla şey bilmiyorum hakkında.
@gozubocek @Bjork şiirlerden birkaç tanesini atabilir misiniz?
İlknokta siparişim gönderilmiş Pazartesi ulaşır muhtemelen.
Birisi TOR’daki Reread’leri çevirmeyi düşünüyorum demişti sanki, öyle kalmış aklımda. Kimdi, hatırlayan var mı?
Malazan Ay Bahçeleri Ön Okuma:
Teşekkür ediyorum efenim.
60 slayt tamam. Kaldı 215 slayt.
O değil de ben bunu çevirirken kitabı okumuş gibi oluyorum. Reread’ten sayılır mı bu?
yarın 2 nükleer güç 1 düğmeye basıp insanlığın köküne asit de dökebilir ve böyle bir şey olduğunu görebilirsem şaşırmam artık öyle bir seviyeye geldik
Yarın büyük gün. Hem başka kitaplar gelecek hem de Malazan. Sabaha kadar dayanmalıyım.
Benim sipariş hala paketleniyor nedense.
Kitaplarım geldi hiçbir sorun yokmuş. Kendime aldığım ise sorunlu geldi.
Kapağı katlanmış vaziyetteydi. Ütüledim biraz soğumasını bekliyorum…