Malazan Book of the Fallen

Şu söz verdiğim şeye başlamanın zamanı geldi sanırım. :slight_smile:

Sneak Peak

15 Beğeni

Ben daha önce forumda hiçbir kitap etkinliğine katılmadım. Çekilişte Malazan bana çıkmasaydı etkinliğe de katılmazdım çünkü belki aylar sonra edinecektim kitabı. Yeniden teşekkür ederim çekilişi yapanlara. Bu şekilde ben de ilk kitap etkinliğime katılmış olacağım hem de harika bir evrenle tanışmış olacağım. :slight_smile:

9 Beğeni

Sonunda gönderildi yazıyor. Pazartesi günü gelir o zaman.

3 Beğeni

Çok heyecanlı. :heartbeat::heartbeat: (20 karakter)

2 Beğeni

Karakterlerin tanıtıldığı sayfaların tamamı lazım. Gönderebilir misin @gozubocek hocam?

1 Beğeni

İthaki’nin karton kapak kalitesi inanılmaz düşmüş. Kitabı beğenirsem ciltliyi de alırım.

13 Beğeni

İthaki ayraçları kart şeklinde yapmış. Deck of Dragons-vari bir şey oluşturacaklar herhalde 10 kitap boyunca. Deck of Dragons da çok ilginç bir şey. ‘‘Şey’’ diyorum çünkü daha ben de sadece ilk kitabı okuduğum için çok fazla şey bilmiyorum hakkında. :joy:

4 Beğeni

@Re_lar_Kvothe ve @isos81 istemiş olduğunuz önsözü paylaşıyorum.

10 Beğeni

@gozubocek @Bjork şiirlerden birkaç tanesini atabilir misiniz?

1 Beğeni

8 Beğeni

İlknokta siparişim gönderilmiş :slight_smile: Pazartesi ulaşır muhtemelen.

4 Beğeni

Birisi TOR’daki Reread’leri çevirmeyi düşünüyorum demişti sanki, öyle kalmış aklımda. Kimdi, hatırlayan var mı?

1 Beğeni

Malazan Ay Bahçeleri Ön Okuma:

12 Beğeni

Teşekkür ediyorum efenim.

3 Beğeni

60 slayt tamam. Kaldı 215 slayt. :tired_face:

O değil de ben bunu çevirirken kitabı okumuş gibi oluyorum. Reread’ten sayılır mı bu? :sweat_smile:

15 Beğeni

yarın 2 nükleer güç 1 düğmeye basıp insanlığın köküne asit de dökebilir ve böyle bir şey olduğunu görebilirsem şaşırmam artık öyle bir seviyeye geldik :joy:

3 Beğeni

Yarın büyük gün. Hem başka kitaplar gelecek hem de Malazan. Sabaha kadar dayanmalıyım.

3 Beğeni

Sonunda geldi ya. Kusursuz bir şekilde hem de

21 Beğeni

Benim sipariş hala paketleniyor nedense. :smiling_imp::smiling_imp:

Kitaplarım geldi hiçbir sorun yokmuş. Kendime aldığım ise sorunlu geldi. :no_mouth:

Kapağı katlanmış vaziyetteydi. Ütüledim biraz soğumasını bekliyorum…

1 Beğeni