Kitapsepeti siparişim kaç gündür hazırlanıyor durumunda. Günde 5 kere kontrol ediyorum.
Benim de kargo dağıtımda ama gözüm şaşı oldu yol gözlemekten.
Bugün sipariş verdim geç tedarik sorun değil, iptal etmeyin. Ocak ayı olmasa bile olur, Şubat’ın ilk haftası gönderirsiniz diye not yazdım.
Siparişim bugün gelir diye düşünüyordum ama hiç haber çıkmadı. Artık yarına bakacağız
Bana geldi ama apartmanda kimse yoktu merdivene bırakın dedim, @isos81 hocamın kalbine inmesin :)))
Benim kitaplar da geldi yaklaşık 1 saat önce. Yarım saate okumaya başlıyorum.
Bir açıyorsun paketi kral katili 3.kitap :))) ne yaparsın ?
Hayali bile güzel, gerçeğini düşünemiyorum.
Kitapları kendime istemedim ki, hepsi çekilişi kazananlara. Ben ciltli bekliyorum.
Ondan demedim ya, Malazan kitabının geldiği gün kaybolma ihtimaline :))
Vallahi hocam bu saatten sonra her koyun kendi bacağından asılır. Ben üzerime düşeni yaptım, artık kargocuyu da takip edemem.
Seni de mutlaka bekliyorum etkinliğe. Senin gibi güçlü bir okurun düşüncelerini çok merak ediyorum.
Hepimiz toplaşıp kurbanlık dana devirecekmişiz gibi hissettim. Bizim sokakta Niyazi abi vardı. Danaları o devirirdi. Çağırayım onu da etkinliğe.
Ben açıkcası kitaptan ziyade isos’un görüşleri ve katkılarını merak ediyorum. Çok güzel olacak inşallah.
Ben fanatik olduğum için benim görüşlerim üç aşağı beş yukarı belli gibi. Katkı olarak da okuyan 4-5 kişiyiz. Hep birlikte artık elden ne gelirse yaparız. Değil mi @nefarrias_bredd @muaet @Aspergerian @HamdemitAbi @Abraxas?
Benim en büyük sıkıntım, okuduğum şeyleri çok çabuk unutuyor olmam. Neyse ki şu guide’ı çevirirken her şeyi hatırladım.
Şu anki fikrim, sen adını unutsan Malazan’ı unutmazsın Benim LOTR ya da WOT unutmam gibi bir şey olarak görüyorum.
Guide şu an kitaptan daha önemli seri için
Valla herhalde benim yerimde kim olsa; şöyle mutlu olurum, böyle mutlu olurum diye, uzun güzel cümleler yazar ama ben sadece sevinirim. 8 sene olmuş-birde daha eskileri var-, dile kolay, 2013’ün sonunda okumuştum ilk defa iki kitabı da, o zamandan beri içimde bir yerlerde “kesin geleceği” beklentisiyle yaşıyorum, o yüzden beklemeye dair biriken ve gelişen bir duygu yok bende. O yüzden iyi bir yemek yemişim gibi sevinirim FAKAT yarın öbür gün, üçüncü kitabın X günü çıkacağı haberi gelir. O zaman işler değişir, biriken bir beklenti duygusuna dönüşür, küçük bir kelebeğe dönüşürüm sevinçten.
Guide’ı neredeyse yarıladım. Düşündüğüm kadar iyi değilmiş. Reread kesinlikle çok daha iyi, çok daha derin. Onu da translate ile okumak mümkün, çevirmeye vaktim yok. Birisi çeviririm demişti gerçi ama kim?
Neyse, ikisi de elimizde olsun da, artık kim hangisinden isterse ondan faydalanır.
Translate ederim diyen ucundan tutuvirsin
Olsun faydası mutlaka olur. Ben kalemi kağıdı hazırladım, başlayacağım okumaya en geç yarın.
Bu Guide spoiler durumunu nasıl çözüyor?