Malazan Book of the Fallen

2 Beğeni

Bir 15 gün kadar daha sıkayım dişimi o halde. 1 ay kala okurum.

İlk kitaptan birkaç karakter var sadece ikincide, tamamen farklı bir arc. Oku gitsin, boşa bekleme. :slight_smile:

1 Beğeni

Muhabbete şakkadanak giriyorum ama ilk kitabı okumak için 2.kitabi beklemek daha mı sağlıklı olur? Birde en az bir kadim kanunlar serisi tadı alacak miyim? Onun heyecanı var içimde. :joy:

Bir üstündeki mesajda yanıtı var aslında.

Bu iş zevk meselesi, beklediğinden fazla seven de var, hayal kırıklığı olup yarıda bırakan da.

2 Beğeni

Şahsen aynı tadı almak imkansız bence.

1. Sayfadıyım ama bu kovanın nasıl birşey olduğunu kafamda canlandıramadım. Resim atacak bilecek var mı ?

Muhtemelen ileriki kitaplarda detaylıca açıklanacaktır, ben aşağıya imperial kovanı resimlerinden koyayım, farklı bir konsepti var kovanların.
images (10)
images (9)
images (8)

2 Beğeni

2.kitaptan haber yok mu ?

1 Beğeni

9 Beğeni

Merhaba arkadaşlar, Yırtıkyelken’in Kruppe’nin rüyasında olduğu yerdeyim. Anladığım kadarıyla Yırtıkyelken ruhunu ölü bir arkadaşının bedenine yerleştirdi (Sırma’nın kukla olması gibi) ve böylece ölmekten kurtuldu. Şimdi Rhiva kadınının doğurduğu çocuk Yırtıkyelken’in yeni bedeni mi oluyor? ve Pran Chole’un oradaki konuşması beynimi yaktı desem yeridir.

1 Beğeni

Forumdan canımız ciğerimiz @BiblofilYouTube’un tanıtım videosu:

Bu da şansa denk geldiğim bir video (forumdan birisi değil sanırım):

12 Beğeni

@BiblofilYouTube çok güzel video olmuş. Tebrikler. Keyifle izledim.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim. :relaxed:

6 Beğeni

Mayıs ayı geldi. İkinci kitap ne zaman geliyor @Bunn-Y? Bu hafta çıkar mı? Hadi bayram hediyemizi ver. :smiley:

9 Beğeni

Haşhaş nisanda çıkamadı, çok ümitli olma :))

1 Beğeni

İlk kitabı da belirttikleri ayın son gününde duyurmuşlardı. O yüzden ben de umutlu değilim. Ay sonuna çıkartırlar gibi. Keşke çıksa da bir an önce konuşmaya başlasak, orası ayrı konu.

Simonetti’den devam edeceklerse Ölümhanesi Kapıları kapağı bu olacak gibi görünüyor.

Acaba ciltli kapağı ne olacak? Aşırı meraktayım. @Bunn-Y de ölü tavşanı oynuyor bu aralar. :rabbit:

11 Beğeni