Malazan Book of the Fallen

Çok güzel görünüyor… Birilerine mezuniyet hediyesi olarak aldırayım bari, başka çaresi yok. :'d

1 Beğeni

Ben alayım sana mezuniyet hediyesi. Sonra sen de bana mezuniyet hediyesi olarak (benimki hala muallakta olduğu için) ödünç verirsin beraber okuruz. :sweat_smile:

1 Beğeni

Ben de sana mezuniyet hediyesi olarak alayım işte. Saçma ama en azından kendimize alıp verdiğimiz paraya üzülmeyiz psikolojik olarak. :joy:

2 Beğeni

Anomander Rake mi bu sağ alttaki vatandaş? Çizimini pek beğenmedim. :slight_smile:

4 Beğeni

Sanırım warcrafttan Guldan o. Karışıklılık için özür dilediler. Yüzde 55 indirim geliyormuş.

1 Beğeni

İlkine hood’dan dolayı hood, ikincisine de kuş küpesinden dolayı,her ne kadar fazla açık tenli olsa da, Whiskeyjack dedim. Fazla düz mantık oldu gibi :relaxed:.

Bence de Hood, hem taht var hem de Hood. :slight_smile: Önemli bir spoiler değil ama yine de spoiler. Sonuçta Hood’un Jaghut olduğu çok sonra açıklanıyor.

Harita ayrı mı yoksa sayfalarda mı? Ayrı gibi geldi bana Yüzüklerin Efendisi gibi.

Büyük ihtimalle katlanmış bir şekilde ayrı olarak kitabın içinde duracak. Umalım da kalitesi en az Dune’da verdikleri gibi olur.

2 Beğeni

Sayfalarda olma ihtimali 0. Zaten kabak gibi ayrı resim koymuşlar.

1 Beğeni

Güvenemiyorum ya yayınevlerine ne kadar güvendiğim yayınevi varsa son 1-2 sene içinde mutlaka bir hayal kırıklığına uğrattılar.

@Bunn-Y Geliyor mu gelmiyor mu %50? Yarın çıkıyor kitap. Parmaklarım kaşınmaya başladı. :slight_smile:

Kuşlar bana öyle söyledi. :slight_smile: Ama önemli olan tavşanın ne söylediği. Ben satın almış olmama rağmen benim ellerimde kaşınıyor. :slight_smile:

@Bunn-Y Bayram hediyesi istiyoruz. :baris:

Küstü sanırım. :frowning:

%55 çok yakında, belki yarından da yakın…

Sen iyi değilsin biraz su iç camı aç ortama taze hava girsin. Covidin etkileri bunlar. İthaki %50’nin üstünde indirim yapar mı hiç???

1 Beğeni

15 dakika süren elric indirimi var :))

Sen ne diyor ben anlamıyor. Nau nau

1 Beğeni

Bugün konuşmaya çalışacağım. :neutral_face:

1 Beğeni

Bunny değil ama ilknokta. Oran kaç olur belirtmemişler ama ben en az %50 gelmesini önermiştim. :slightly_smiling_face:

Her an bir şeyler olabilir. Tetikteyim. :slight_smile:

5 Beğeni