Çakal olmasınlarda kurta, kuşa yem mi olsunlar.
Feylere, chandrianlara olsunlar
Felurian’a yem olacaksak ben hazırım. Ama yok Haliax’a olacaksak düşmanımın başına.
Kote’nin ölümü Fel’den olsun.
Olmasın. Kotesiz o evrenin tadı olmaz.
Şunu paylaşmış mıydım daha önce?
Özellikle @ilydious’ın ilgisini çekeceğini düşünüyorum (ama spoiler tehlikesi var).
İlknokta’dan mı aldın?
Yok, kitapçıdan aldım. Malazan’ı karpuz seçer gibi seçtim Çoğunda hafif hafif deforme vardı, bulabildiğim en temizini aldım.
Naylona sarmışlar. İlknokta kargo konusunda üstüne koymuş diyecektim. Kilosunu kaça aldın?
İlk kitapta kimi arkadaşların aldığı kitap içinde ayraç çıkmayan paylaşımları olmuştu. Şimdi önlem olarak harita, ayraç düşmesin vs diye sarmışlar diye düşünüyorum. Muhtemelen hepsi matbaada sarılmıştır. @Srbs 'nin de naylonlu gelmiştir diye tahmin ediyorum.
Üstat merhaba, 1. Kitap naylonsuz, 2.kitap naylonlu geldi.
Dediğin d0ru çıktı. Ama almadan önce danışsaydın keşke daha ucuza hallederdin bu işi. Tabii belki de karpuz kelek çıkardı orası ayrı. Ben ilknokta’dan ciltli aldım bakalım benimki de naylonlu gelecek mi?
İlknoktadan almayı düşündüm ama hasarlı gelebilir, hasarla uğraşmayayım kendim seçeyim diyerek etiketten aldım.
Ciltsizler naylonluysa ciltliler hayli hayli naylonludur
Kutluyorum seni İthaki destekçisi.
Yeri gelir destekleriz, yeri gelir köstekleriz
Yeminimi bozdum ve 6 sene sonra idefixten alışveriş yaptım. Kötü hissediyorum kendimi ama bir öğrenci arkadaşı sevindireceğim. 56 TL’ye geldi
Tez konusuna bakın, harika değil mi? Böyle bir tez yazmak için bile yüksek lisans okunur. (Gereksiz hype yaptım sanırım. ) Spoiler olarak bu sefer cidden çekinmedim değil ama geniş bir zamanımda kesin inceleyeceğim.
@isos81 2’den sonraki kitaplara dair hiç spoiler olmadan re-read ya da chapter chapter inceleme olan Türkçe veya İngilizce site var mı hocam ?
Elbette var.