Malazan Book of the Fallen

Oo penguen kargodan vip hizmetli seninkiler :smiley: Benimki yarına anca :smiley: .

Tabii ki ithaki canım en sevdiğim yayınevi. Onlar da beni seviyor. :smiling_face_with_three_hearts:

Kimse yapmazsa ben saat 5 gibi iş çıkışı detaylı resimleri buraya eklerim. :handshake:🏻

8 Beğeni

Nasıl ya? 6’sında çıkmıyor muydu ciltli?

Ulan adamlar çalışanına (gerçi artık eski çalışan) bile yalan söylemiş, halka mı söylemeyecek. :joy:

3 Beğeni

Dün gece headquarters’dan arandım. İsmet istifa etti seni onun yerine atıyoruz dediler. Ben de olmaz ilk önce Malazan’ı gönderim dedim. Önce güldüler sonra dediler ki zaten kitap yolda sabah eline ulaşır…

En azından istifam bir hayra vesile olmuş, sevindim. :smiley:

Keyifli okumalar. Bu sefer etkinlikte daha etkin katılımını bekliyorum (vakit bulursan).

Eve geçeyim önce Ay Bahçeleri’nin önemli yerlerini tekrar okurum bayramdan önce de hafiften bakarım ki size yetişeyim. :smiley:

2 Beğeni

Harita aşırı büyükmüş, deforme geldi ondan :slight_smile: 56 TL’ye geldiği için itirazım yok :slight_smile:

Haritada güzel detaylar var. Benimki de kenarlardan hafif kırık geldi.

Ben pek harita sevmem, poster tercih ederdim. Gerçi şimdi istesem de eve astırmaz hanım ya neyse. :sweat_smile:

Harita çok iyi oldu bana, mass paperbackte o iş işkence. Bazı şeyler daha iyi oturdu (:

1 Beğeni

Haritayı kitabın ölçülerine sığacak şekilde katlama yaptırsalarmış iyiymiş, haftasonu penguen mağazada gördüm baya fazla taşmıştı kitabın dışına. Tam kargoda bozulmalık :smiley: .

İyi okumalar. Ben “6’sında çıkıyor, belli olmaz bayramdan sonraya kalır gelmesi” diye karton sipariş etmiştim, indirimden önceki gün bir de. :sweat_smile: İthakiyle takvimlerimiz uyuşamadı bir türlü.

270 zaten. 2 saatliğine 243 mü yapmışlar. :slight_smile:

Günlük fırsattı o. :grin:

@anon65798898 Teşekkürler. Siz bir de ciltli alın yanına çünkü ciltlisi çok iyi olmuş. :blush:

1 Beğeni

10 Temmuzda, iki yazar da YouTube’da canlı yayında olacak. Sürprizbozansız olmaz büyük ihtimalle, seriyi bitirenler takip eder belki.

1 Beğeni

Malazan Yitikler Kitabı 2 Ölühane Kapıları

Bu sefer hem önde hem de arkada harita var. Ciltsiz henüz elime gelmedi onda da var mı bilmiyorum ama ilk bastıklarının üstüne koymuşlar. Serinin 3. kitabında da kalite daha da artar inşallah. Ben epey memnun kaldım.

Harita devasa ve beklediğimden detaylı. Ütüleyip çerçeveletmek lazım. Yapan birileri illaki çıkacaktır.

18 Beğeni

Baktım şimdi, yok. Evet kalite kesinlikle artmış.

1 Beğeni

Altısında çıkacak dediler, ben de son güne bıraktım. Artık bayram öncesine hayatta yetişmez. Gıcık oldum, her ne kadar hemen okumayacak olsam da :grimacing::grimacing::grimacing::grimacing::grimacing::grimacing::grimacing::grimacing:

4 Beğeni

Ben daha ikinci kitabı okumaya başlayamadım. Okumaya başlayanlar ve ilerleyenler ilk izlenimleriniz nasıl? Paylaşır mısınız?

2 Beğeni

Ben de 100 sayfa kadar okudum ama spoilersız anlatmam gerekirse: Hikaye en son kalam kemancı apsalam(üzgün) ve crokus’un apsalamın evine doğru bir yolculuğu ile bitmişti hatırladığım kadarı ile. 2. Kitapta oradan alıyor hikayeyi ve ilk kitaptaki gibi anlamadığın olayların içine atıyor seni. Serinin ilk kitabının mottosu”güç gücü çeker” burada da aynen devam ediyor ve tıpkı darujhistan üstünde toplanan bulutlar gibi bu sefer de 7 kent üstünde gelişmekte olan bir isyan ve öfke görüyoruz. Spoiler olmadan okuduğum az bir sayfadan benim çıkarımım satranç matının devasa boyutlara ulaştığı ve her an isyan ikliminin bir yerden patlak vericeği yönünde yanı baya keyifli ilerliyor şu an için.

4 Beğeni

Çok güzel gözüküyor.

1 Beğeni