Bence de harika gözüküyor. O kadar kalitesi düştü diye laf ettiler ama gayet kaliteli ve özenli bir iş çıktı. Serinin en iyi kitaplarından birisi 3. kitapmış onda kalitenin daha da artmasını bekliyorum.
Haritadan mı bahsediyorsunuz yoksa kitap baskısının mı kalitesi artmış.
Harita kaliteli detaylı ve büyük onun dışında kitabın cilt malzemesi aynı sadece ciltli olanda en arkasında bir harita daha eklemişler. Ben onu da özen göstermişler olarak yorumladım.
Fiyata göre normal değil mi? Neredeyse 300 TL :))
Ciltsizde önde harita var, çıkan büyük harita hariç. Ciltsizde önde bulunan haritayı büyük olasılıkla ciltlide arkaya koymuşlar o zaman.
Bunu şimdi gördüm Yani çok elzem bir şey değil.
Son dönem satın aldığım yeni baskı kitapların ön yüzünden rahatlıkla arkasını dahi okuyabiliyordum. Kağıt kalitesi olarak kötü bir iş ortaya koyulmamış,şömiz hariç benim için de oldukça memnun eden bir baskı oldu. Darısı serinin kalanını başına artık.
Adaletsiz bir karşılaştırma olmuş. Zira Dünyanın Gözü, Ay Bahçelerini ezer geçer. Ama yine de siz oyunuzu kullanın sonucu hep birlikte görelim.
Rand direğe çıkmış, Malazan’ın arkasından bakıyor nereye gitti bunlar diye, sen hala ezer geçer diyorsun.
Şu an Dünyanın Gözü %54 ile ipi göğüslemiş durumda.
Birazdan seçimi kazandığımızı ilan edeceğim.
Zaman Çarkı benim için, seri olarak, çok ulaşılmaz seviyede. En az 4 re-readim var. Ama Malazan’ın bunu eşleme olasılığı çok yüksek.
Oy kullandın mı sen onu söyle.
No, kullanmam malazan bitmeli ilk…
Seriyi sormuyor ama, sadece ilk kitap karşılaştırmasını soruyor. Senin Felisin mi Ganoes mu sorun gibi.
İlk kitap gerçekten çok iyi. Ancak bu Ay Bahçelerinin kötü olduğunu göstermiyor. Dünyanın Gözü Avrupa şampiyonu Galatasaray diğeri ise derbilerde Galatasaray’ı yenip sevinen Fenerbahçe.
Bu mesaj biraz sert oldu gibi.
Dünyanın Gözü Ay Bahçeleri’nin getir götürünü bile yapamaz.
İtiraz edeceğim ama bir Fenerbahçeli olarak edemiyorum.
Ama lig uzun bir maraton. Lig sonunda tekrar görüşelim bu konuyu.
Lordlar hamallıktan anlamaz doğru diyorsun.