Daha etkinlik başlamadı, yarın başlıyor. Kitapsepeti’nde fiyat fena değil, oradan kap bir tane karton kapak. Ciltlisini sonra alırsın.
Bence almışken ilk ciltlisini alsın. Citlli olanı az bastıkları için stoklar çok çabuk bitiyor. Sonra bulma konusunda sıkıntı yaşayabilir. Karton kapağı istediği zaman bulabilir.
O açıdan bakarsan haklısın. Ben indirim beklerken edeceği zararı düşünerek söyledim.
Edit: kitapsepeti’nde ciltlisi %40 indirimde. Sepette ekstradan %10 yapabiliyorsun, toplamda 150 TL oluyor. Kargo da bedava. Değerlendirilebilir bence.
İkisini de aldım arkadaşlar. Umarım çabuk gelir.
Hayırlı olsun. İlknokta’dan almışsındır umarım tüm kazanç İthaki’ye gider.
Yok valla kitapsepeti dediniz diye direkt oradan aldım. İptal edeyim mi?
Geç gelir ama paran cebinde kalır. Boşver İthaki’yi.
Edit:
İlknokta 2 kitap: 299 TL
Kitapsepeti 2 kitap + Benjamin Button + Dönüşüm + Beyaz Geceler: 240 TL
Sadece iki Malazan’ı alırsan da 248 TL.
Kitapsepetini ben pek beğenmiyorum. Hız açısından ilknokta daha iyi olduğu için söyledim.
Kitapsepetinden 2 Malazan, bir de Boris Vian - Çıtırlar Farkında değil aldım, 240 TL ödedim.
Tamamdır, aynı hesap. 300 TL üstüne ekstra %20 veriyor. Ben çekici olsun diye ucuz 3 kitap ekledim.
Ama Artorias’ın da dediği gibi geç gelebilir kitaplar (o da o kadar önemli değil).
Sorun yok bekleriz
Ilk kitap icin prime day bekliyorum 200 liraya ve üstune 50 lira hediye kartı var ve 150 lira üstüne 30 lira indirim alıyorum.Kitaplarda en az yuzde 30 indirim bekliyorum eğer bu şekil combolarsam 65 liraya denk gelecek ciltlisi :^)
Hayır ,Amazon nun sattığı her ürunde kullanabiliyorum kampanya detaylarına tıkladığımda eski tarihli bir kod gözüküyor süresi dolmuş şekilde.
Daha yeni çıkan kitapların baskıları bitiyorsa, 2-3 aya hoşgeldin nadirkitap ve fahiş fiyatlar amazonda ingilizceleri Türkçelerinden çok daha ucuz gülüyorum
Kitap Çarşamba günü geldi ben de kontrol etmedim nasıl olsa jelatini, koruması var diye. Az önce ambalajından çıkardığımda köşesinin kırık olduğunu gördüm. Canımı sıktı. Ezik, vuruk olsa çok takmazdım da bu çok fazla oldu.
Bu arada, hem çeviri hem kalite olarak 2.kitap 1.kitabı katlamış gibi. İnanılmaz fazla harf hatası var ama yapacak bir şey yok. Gene de ingilizceden devam ediyorum.
Kitapları parçalara mı bölmüşler. Ayrıca ben beğenmedim mangaların sırtları gibi duruyor.
Bazı kitaplar iki cilt evet, karton kapak wot gibi.