İyi okumalar olsun dostlar, ben yokum maalesef.
Amazon’da, İlknokta’dan daha ucuza bulamazsın bence. 2.kitapta hiç olmadı. Yeni çıkmış kitap 2-3 aydan önce zam yemez bence (ani dolar artışı olmazsa)
Çekiliş düzenlenirse sen kesin kazanırsın yine. Şimdi bunu yazdım ya kazanamayabilirsin bu sefer. ![]()
Zamlanırsa yılbaşında zamlanır bence. 00.00’ı geçtiği an yeni fiyatlara hazırlıklı olmak lazım. ![]()
Silmarillion’un siyah kapağını da Amazon’a gelmesini bekleyip %50 indirimle almıştım geçen. Eninde sonunda bir yerden uyguna alırım diye umuyorum, en azından kuponla vs. Yapacak bir şey yok. ![]()
Yok, bu sefer de katılmaya yüzüm yok artık. ![]()
Çekiliş olur mu ki bu sefer? Biraz zor gibi geldi bana.
Pamuk ellerim boş cebe inip Malazan için yoktan var etmeye hazır ama. ![]()
Katıl katıl olmaz öyle şey.
Sen katılmasan bile ben bir şekilde seni listeye sokarım. ![]()
Teşekkür ederim, şimdilik ortada bir şey yok zaten. ![]()
Bu sefer çekiliş yok, okuma etkinliği çok büyük ihtimal yapılacak ![]()
%50 indirimi kaçırdım. İlknokta kasım için ayrıca %50 indirim yaptı mı ? Yapmadıysa onu bekleyeyim diyorum.
9-10-11 kasımda yüzde 50 indirim yapıldı ne yazık ki.
@isos81 @nefarrias_bredd kitap okuma etkinliği ne zaman başlıyor değerli üstatlar
Kitaplar 16sı ve 23’ünde çıkıyor, dolayısıyla aralıktan önce olmaz gibi. İnsanlar indirim kovalayacak, temin edecek, süre alır biraz. O yüzden 1 Aralık - 31 Aralık veya 15 Aralık - 15 Ocak olabilir.
Yalnız efsane bir kitap, resmen şaheser. Serinin birçok hayranına göre de serinin en iyi kitabı. O yüzden aşırı heyecanlıyım. Umarım herkes en az benim kadar keyif alır.
Ben de birçok yerde çokça övüldüğünü gördüm. Baya heyecanlıyım. İkinci kitaptaki şokumu yeni atlattım. Bakalım bu kitap bana neler yapacak.
Valla ben @isos81 hocamın yazmasını beklemiştim bu konuda hahah.
Üçüncü kitabı ben de heyecanla bekliyorum. Ben de serinin en iyisi olduğunu düşünenlerdenim. Bakalım sizler ne düşüneceksiniz ![]()
Bence de serinin en iyisi ![]()
![]()
![]()
HoC nasıl gidiyor hocam?
Dragons of deceipt’i okuyoruz Harunla şu an, biter bitmez ona geçeceğim.
Hee, iyiymiş. Tabi ben bu aralar -yine- dayaklık bir insan olduğum için bu güzel etkinlikleri uzaktan izlemekle yetiniyorum. ![]()
Bakalım bu kitapta kim(ler) yitip gidecek…
Ben de seni bekledim, yazmayınca dedim iş yine başa düştü. ![]()
Bi inceleme mi gelecekti? Sanki aylar öncesinden öyle bir şeyler hatırlıyorum. ![]()
Hahaha hocam yalan yok bir iki kere niyetlendim sonra dedim ki “milleti yarı yolda bırakıp kendime sövdürürüm falan şimdi hiç gerek yok”. Yine size kalmış oldu kusura bakmayın.
Sanırım bu sıralar biraz meşgulsünüz siz de?