Malazan Book of the Fallen

Bu seri ne zaman tamamlanacak? Bilgisi olan var mı?

1. kitap bu ay çıkacak. Kalan 3 kitap da en fazla 1.5 seneye tamamlanır gibi duruyor.
2 Beğeni

#Kapaklandınız :star_struck:

Hevesle beklediğinizi biliyoruz. 1000 küsür sayfasıyla editör ağlatan
“Malazan Yitikler Kitabı 7” az önce kapak onayına gönderildi. :sweat_smile:

Herkesten önce siz bilin istedik canımız İthaki okurları.:heart::face_holding_back_tears:

Kaynak : İthaki Instagram sayfası yayın kanalı

12 Beğeni

Güzel olmuş kapaklar. 7 çıksın da baştan başlayayım seriye, sonra da İsmet’i darlarım burayı anlamadım diye. :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Bakalım ağlayan editör mü, yoksa okurken bizi mi ağlatacak hatalardan :joy: .

5 Beğeni

Valla başla artık geç bile kaldın da ben çoğu şeyi hatırlamıyorum. O konuda uzmanımız: @nefarrias_bredd :slight_smile:

2 Beğeni

Süper haber. Ama sanırsam yedinci ben hazır memleketteyken yetişmeyecek (Ben de daha yeni kardeşime bir şişe viski karşılığında beş ve altıyı ciltli aldırmıştım. Eve üç tane nurtopu gibi ciltli kitapla dönüp eşimi şaşırtabilirdim oysa :roll_eyes:).

Bu arada kapak falan çok güzel olmuş. Çeviri tahminlerimizde durumlar nasıl diye baktım; bu kitapta sanırım en saçma tahmini ben yapmışım :sweat_smile:

Gerçi yok ya. Biçici-hasat. O kadar da saçma olmayabilir. :thinking:

6 Beğeni

Alay edilmişti şimdi noldu :slight_smile:

İzleniyorsun ejejej

2 Beğeni

Hayret kitabın çıkış fiyatı konuşulmamış :slight_smile:

Klâsik İthaki ciltli edisyon 850-900 olur. Karton 550-600

1 Beğeni

Hahahah, umarım emeğinin karşılığını alabildiği ve okurlara güzel bir iş sunabildiği bir macera olmuştur o zaman :smile: . Biz de keyifle okuruz böylelikle.

1 Beğeni

Sürekli her seriyi veya eseri biz alacağız diye atlanılmasa her yayınevi düzgün rekabet edip alsa. Bu kadar sorunla karşilaşmayiz bence. Bu kitapta da mutlaka pürüzler olacaktır umarım çok değildir. Aynı çevirmenin her işi çevirmesi aşırı rahatsız edici benim için.

1 Beğeni

İlk 4 kitabın e pubi var bende hayatta alamam kitapları. Karton zaten asla almam. Uzun süre korunaklı saklamak istiyorum. Sert kapakda aşırı pahalı ve kalitesiz bir ciltli basımı

1 Beğeni

Sert kapaklı olanı mevcut bende herhangi bir kalitesizlik göremiyorum. Eğer Wattpad kitaplarının baskıları ile kıyaslıyorsanız onlar belirli bir okuyucu grubu hedeflenerek basılıyor.

1 Beğeni

Gerçekten dili en zor kitap 9 ile beraber. Ama kaliteli bir sonuç beklemiyorum.

2 Beğeni

Wattpad ile alakası yok, bir çok yerin ciltli kitaplarını almış biriyim. Aralarında en kalitesizi benim için ithakinin yaptıkları. Hem fiyat performans açısından da en kazıklayanı İthaki bana göre.

1 Beğeni

Buna ben de katılıyorum, ithaki sert kapaklar hep hafif, sadece hacmi olan kapaklar, ucuz hissettiriyor ele alındığında.

5 Beğeni

İyimser bir tahmin olmuş :slight_smile:

İthaki’den beklenildiği gibi biçici bir fiyat olmuş :confused:

2 Beğeni