Lütfen Türkçe yazım kurallarına uyunuz. Hem uymayıp hem de AI ile kişisel gönderi oluşturmaya devam etmeniz forum kurallarına uymamaktadır. Aksi halde cezai işlem uygulanacaktır.
Buradaki bazı kullanıcıların aynı ip adresinden geldiğini düşünmeye başladım Hocam. Çıkışmaları bile aynı kokuyor
Bu serinin Türkçe okunması maalesef seriye ihanet ediyor. (Yapacak bir şey yok biliyorum)
Mesela Zaman Çarkı ise tam tersi. İngilizce okuyunca şişiyorsun. (BS kitaplarına kadar)
Benim bu seri için yorumlarım iyice şekillendi artık. En zor ayarlarda oyun oynamak gibi bişi bu. Sürekli dikkat etmek zorundasın. Yazar çok fazla daldan dala atlıyor. Sürekli yeni gizemler çıkarıyor. Anlıyorum evrene derinlik katmak güzel ama artık okyanusun dibini gördük, biraz da sığ denizlere gidelim. Geçen 7.kitabın yapay zeka çevirisin gördüm kindleda önsözü okudum. Yine aynı terane hiçbişey anlamadım. Mecbur kitap çıkmasını beklicem mesela.
Heh. Fakat hocam bence yedinci kitabın önsözü Malazan standartlarının bile üstünde yahu. Death March sayılır o
9 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi
1 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi
Kilmandaroslu kısım mıydı
@Buyifix her karakter, her hikaye müthiş bir son yaşayacak beklentisine girme, bazı karakterleri hiç görmeyeceksin bile. 7. Kitabın sonunda her şey oturur. Benim için en kırıcı sonlar 7 ve 8’di.
8’in sonu →
Ortalık aşırı derecede karıştı. Yani bu kadar olayın toparlanması beklenir ama muhtemelen bu serinin tarzı bu. Kaos tarzı. Anadolu coğrafyasından kaos temasına aşinayız vesselam fakat Malazan coğrafyası bambaşka bir ortam. Heyecanla bekliyoruz yeni kitaplarını.
Orta doğudakiler Malazan okuyup gerekli dersleri çıkarmış olsaydı bugün yaşananlar olmazdı hocam. Ay tohumunun başına genler ortada sonuçta.
Evet evet. Reyiz her cümlede en az iki GRE kelimesi kullanma challenge’ı yapıyor gibiydi
8 de üzmüştü ama yedinin sonu bana bir tokat gibi çarpmıştı hocam
Şöyle bir şey okudum 7’nin sonuyla ilgili ama doğru mu bilmiyorum:
Trull’s is the one death Erikson has admitted he’d go back and change if he could.
Doğrudur. Baya yıkılmıştım. Hiç de gerek yoktu.
Benim bildiğim Erikson kral pişman olmamıştır ya Allahsız reyiz, en fazla “regrettable” falan demiştir
Her gün 7. kitap ön siparişe açılmış mı ona bakıyorum. Göremeyince hayal kırıklığı yaşıyorum.
Temmuzda çıkacak dediler. Sıkalım dişimizi bende bekliyorum heyecanla.
İthaki: Temmuz dediysek 1 temmuz değil 30 temmuz.
Neden 31 Temmuz değilde 30?
Temmuz 30 mu 31 mi bilmiyordum, hesaplamakla da uğraşmak istemedim. Garantiye gittim.