Malazan Book of the Fallen

Serinin telifi alınmış, çevirisi yapılmış, basmama sebebiniz ne ki? Hadi her kitleye hitap edebilecek Zaman Çarkı, Kralkatili Güncesi gibi seriler olsa daha çok kişinin ilgisini çekmesi açısından beklemek mantıklı bir davranış olabilir. Ama MBOTF’ı okuyacak kitle zaten belli, baskıyı kaç sene ertelerseniz erteleyin yine aynı kişiler okuyacak.

1 Beğeni

Aslında o kadar da belli değil. Kutuplaştırıcı bir seriye, bir de 10 kitaplık çevirisi zor bir seriye girmek istemiyor kimse. Yurt dışında da satışları karşılaştırıldığı kitaplara kıyasla gayet az. Yani okuyucu olarak en çok ana dilimde görmek istediğim seri olsa da basmamalarının arkasında sağlam sebepler var bence. Ayrıca telifi alındı, çevirisi yapıldı gibi haberler bana asparagas gibi geliyor.

4 Beğeni

Daha önceden kitabın Ephesus tarafından basılacağını söylemiştim. Gizli kaynağım sayesinde kapak tasarımına da eriştim ve ilk olarak burada paylaşıyorum. Yıllardır beklenen o kapak sizlerle;

23 Beğeni

:rofl: :rofl: (20 karakter)…

3 Beğeni

Şu an bir vazgeçiş geldi bana. :rofl:

3 Beğeni

Bu kapak bana gerçek gibi gelmedi. Ursula teyzenin yorumu nerede?

8 Beğeni

O arka kapakta ama o kısmı paylaşamıyorum üzgünüm…

5 Beğeni

Ya Ephesus logosu daha küçük olabilirdi, içeriği kaplamış. Fena değil gene de.

2 Beğeni

Ephesus’un olma ihtimali bile ufaktan bi titretti, midemi bulandırdı…

4 Beğeni

Woody Allen’ın bir filminde “Eğer adamın biri sahneye çıkar ve kusarsa, her zaman buna sanat diyecek insanlar bulabilirsin” repliği var.
Bence bu kapağı yedirebilirsin… :grinning:

5 Beğeni

Tamam ikna oldum. Milletimize hayırlı olsun o zaman.

2 Beğeni

Güzel replikmiş yalnız. :smiley:

1 Beğeni

Nasıldı o :thinking:

Hah!
BEN DÜŞTÜM

3 Beğeni

Daha yeni sakinleşti buralar. Etraf karışacak vaziyet alın. Bu gifide birisi koyarsa.:grinning:
Kimsin sen kim ? Bu gifde iyi olur. :grinning::sweat_smile::joy:

8 Beğeni

inşallah pegasustur amin

2 Beğeni

Değişen bir şey yok.

4 Beğeni

Kırdın kalbimizi, nasıl alacaksın gönlümüzü???:thinking:

1 Beğeni

Yayınevi temsili

Arkadaş foruma katılır katılmaz en kritik başlıklardan birinin altına yorum yapıyor :thinking::thinking:

9 Beğeni

Çıksa dahi (ki zannetmiyorum) devamı çıkmayacağı veya geç(min 2 senede 1 kitap) çıkacağını düşündüğüm için seriyi almayacağım. Umarım yanılırm da Zaman Çarkı gibi sürekli basılan ve popüler bir seri olur.

1 Beğeni

Böyle arada bir çıkıyor. Birisi de Tüyap zamanı efsane haberler alacaksınız süper haberler duyacaksınız dedi sonra bir şey olmayınca kayıp. Hasbelkader gerçekleşse bu seferde ben demiştim denir.

Neyse muhtemelen birinin şaka yollu açtığı fake hesaplardan bu da sanırım.

3 Beğeni