Malazan Book of the Fallen

Değil tuzak :smile: Zaman Çarkı benim için açık ara 1.numaradır ki en az 500 tane fantastik seri okumuşumdur. Malazan okumayı ise sebepsizce 10 senedir erteliyorum. Heyecanlıyım da seri hakkında. Zaman Çarkı gibi Malazan’da da seri bitince okurlarda büyük boşluk oluyormuş.

500? Çok iddialı. :slight_smile: (Aklıma Recep İvedik’in “say lan” sahnesi geldi istemsizce :sweat_smile:).

Bitince bir boşluk olduğu doğru. Daha iyi mi daha kötü mü kendin karar verirsin okuyunca.

1 Beğeni

Seri değil kitap olmalı tabii ki :slight_smile: zaten sırf dragonlance 100 tane olmuştur. Drizzt’te hep ertelediğimdi, son sürat ilerliyorum orada. Malazan için ise 1 aylık bir Alaska seyahati yaparım :slight_smile:

2 Beğeni

İnternette dolaşırken şuna denk geldim:

Malaz’ı komple kaldırsa veya kılıcın altına alsa on numara olurmuş.

11 Beğeni

Amatör photoshop becerileriyle bu kadar oluyor.

10 Beğeni

Bakalım Kasım’ın kaçında duyurulacak.

İthaki’ den çok güzel özenli bir iş geliyor :blush:
Foruma dönerken güzel bir haber ile döneyim di mi :sunglasses:

17 Beğeni

image

6 Beğeni

8 Beğeni

E ipucu vermeden olmaz ki böyle :slight_smile:

1 Beğeni

Hoş geldin demeden ipucu istemek :slight_smile:

2 Beğeni

Hay Allah, biraz heyecan yaptım ve unuttum sanırım :hugs: Hoşgeldin @Anita

2 Beğeni

Hoşgeldiniz. :slight_smile:

Kitap çıksın diye dua ederken beklentileri bir anda arşa çıkardınız. Ne hissedeceğimizi şaşırdık. :joy:

2 Beğeni

İthaki daha çok çizgi roman ve manga basacak. @Anita 'nın haberi de kesin bunlarla alakalıdır. :slight_smile: Tekrardan hoş geldin. :krs:

Malazan hakkında da bir şeyler biliyorum. :shushing_face:

Aralık ayında karton kapakla geliyor. Ciltli gelmeyecek :cry:

Ciltli zaten hiçbir zaman planlarda yoktu. Planlar değişmedi ise karton devam ederler.

İthaki böyle büyük serilerde öncelikle karton kapak basıyor. Sonra da ciltli için çalışma yapıyor. Kağıda zam gelmişken pahalı ürün çıkartmak istemiyorlar sanırım. Ben zamanında da söylemiştim. İlk başta 1000 adet ciltli çıkartın 1 tanesini ben alacağım demiştim. :joy: Biraz kendimi düşündüğüm doğrudur. :blush:

2 Beğeni

Hoş bulduk :slight_smile:
çizgi roman, manga vb. bir haber olsa neden bu konuya yazayım ? Yeni çizgi roman konusu dururken. Alemsin @Artorias :sweat_smile:

:shushing_face:

10 Beğeni

Demek sonunda Malazan geliyor.

1 Beğeni