Malazan Book of the Fallen

İşte bunlar hep nabız yoklama. :slight_smile: Ben de öyle bir şey hatırlıyorum fakat ona da bir ton negatif yorum geldi. Ne gerek var, diye söylemler bile okudum. :slight_smile:

Kaldı ki Malazan ciddi tartışmalara gark olan bir seri. Ben bu riski göze alamazdım. Karanlık Kitaplık, BKK serilerinde buna biraz alıştırıldık aslında ama bir de yayıncı cephesi var bu işin. Bazen sana sunulan şeylerden seçmen gerekiyor.

2 Beğeni

Hocam bu soru üstüne yapmana gerek kalmadı. :slight_smile:

1 Beğeni

İkinci kitabın kapağını yazar da beğenip Twitter’dan paylaşmıştı. Bence özellikle ikinci ve üçüncü kitapların kapakları çok iyiydi. İlk kitabın kapağı da Dokuzparmak Logen’ın yanlış elinin dokuz parmaklı olması hariç güzeldi.

4 Beğeni

Doğru ama yanlış hatırlıyorsun. :slight_smile:

Fandom:

a missing middle finger on his left hand.

Sol elindeki parmak eksik olmalıydı ama kitapta sağ eli eksik çizilmişti.

3 Beğeni

1 Beğeni

Kim bu? (20karakter)

1 Beğeni

tövbe tövbee

Önce buradaki iki cümleyi çevirmekle başla sen hocam :smiley:

Fena değilmiş. Sullivan kitaplarının kapaklarını falan andırdı biraz. Kitabın tipi de onlara benzeyeceği için özgün olmaz bence ama hayırlısı artık. İçimden bir ses orijinal kapak illa ki bir yerlerde kullanılacak diyor. Ama ciltli ama karton kapakta.

2 Beğeni

asıl soru çevirmen kim ? :slight_smile:

1 Beğeni

Cihan Karamancı deniyordu.

4 Beğeni

Rhulad Sengar, karakterlerden birisi ama ilk kez 5. kitapta görünüyordu sanırım. @Bunn-Y tanıtım amaçlı kullandığını belirtmişti.

3 Beğeni

Çıkış tarihi yarın mı? Online satış olacak mı? Ön siparişte bir şey yok çünkü :))

1 Beğeni

Ciltli mi olacak yoksa karton kapak mı acaba? Karton kapak ise ciltli olarak da çıkıp çıkmayacağı söylendi mi?

1 Beğeni

Hocam kitabın ismi camından Ay’ı izleyip orda bahçeler olduğunu hayal eden hanımdan gelmiyor muydu?

1. kitaptaki en yürek yakan quote’lardan birine sebebiyet veriyordu hatta:

And one by one, gardens died.

2 Beğeni

Hocam ben o referansı hiç hatırlamıyorum. Ezelden beri aklımda hep Moon’s Spawn’dan dolayı diye kalmış. Biraz bakındım, net bir yanıt bulamadım.

Malazan Empire forumunda şöyle bir konu var, gayet makul yanıtlar yer alıyor.

Şu da senin dediğin konuya referans ediyor.

3 Beğeni

GotM’da Apsalar’la Crokus K’rul’un Çan Kulesi’nde sohbet ettikleri sırada Ay’ın bahçelerine bir gönderme yapılıyordu.

2 Beğeni

Hocam Malazan ‘ a başlamadan önce tavsiye edeceğiniz bir şey var mı? Okumamız, bilmemiz gereken bir şeyler … Metin , resim, video vs

2 Beğeni

Ben bodoslama dalmıştım hocam ama belki @nefarrias_bredd’in önerisi olabilir.

Etkinlik konusunda bir rehber bir de reread linki paylaştım. Okurken paralelde onları takip etmek çok faydalı oluyor.

3 Beğeni

Çıkmadı mı halen? Dün son bir gündü. Bugün gelmesi gerekmiyor muydu?
Gelsin de geçelim siparişleri.

1 Beğeni

Çıkmadığı gibi ilknoktanın sayfası “sistemsel hata” sebebiyle üye girişi kabul etmiyor. Sepeti hazırlayaydım bari…

4 Beğeni

@Bunn-Y Bizi daha fazla bekletme artık. :smiley: Üstümüze Malazan atmanın tam vaktidir.

8 Beğeni