Siz her türlü yahnisiniz. Buna kendinizi alıştırsanız iyi olur
Bu kadar heyecan iyi mi, değil mi bilemedim. Tansiyon, şeker filan yok inşallah. @Bunn-Y yavaş yavaş at, aramızda bayılmak üzere olanlar var.
Çok şükür ki ciltli olsun takıntım yok. Türkçe olarak metin dosyası yollarsanız gene okurum.
2:26-2.32
Ya ben kitapları okudum. İnan bu sevincimin bir tek sebebi var: Benim seriden aldığım hazzı bir başka arkadaşın da alabileceği düşüncesi.
Yoksa bende imzalı İngilizce set de var.
Edit: O değil de e-mail geldi mi @Bunn-Y? (Bunu Shrek’teki Eşek gibi sorduğumu varsay)
Benim gördüklerimi henüz görmediniz. Malazan özel bir seri olacak belli. Ve sadece kapaktan bahsetmiyorum.
Yahu şu forumun malazan fanları arasında reklamcılıkla uğraşan, usta manipülator, toplum mühendisi, hatip, tatlı dil uzmanı birisi mi var? Ne oldu da sadece niş bir kitleye hitap eden fatastik serinin çıkışını tüm forum heyecanla beklemeye koyuldu?
IP’den adres… öhöm.
Yıllar yıllar önce bir tavşanım vardı, adı Yahni’ydi… o geldi aklıma…
İşte bu ya, işte bu! Seviyorum seni Tavşan reyiz.
Yılların fantastik okuyucusu bizler ismini her zaman duyduğumuz bir seriyi takip ediyoruz tam gaz. Kayıp Rıhtım’ın fantastik eserlere kayıtsız kaldığı nerede görülmüş. Bence çok normal tepkiler.
Selamlar, kaç sene önce bu serinin çıkması için nasıl bekliyorduk dün gibi hatırlıyorum. Uzun bir bekleyiş güzel bir sonla bitecekmiş bugün. Emeği olanların emeğine sağlık. Rothfuss üçüncü kitabı bitirsin de tam rahatlayalım artık.
Son anda olan bir şey değil ki 5-6 yıllık bir altyapısı var bu heyecanın.
İşin kötüsü ilk kitao sonrası bırakma eşiğine gelecek mi acep millet ben onu merak ediyorum. Neyse ki onun altyapısı da bayağı yapıldı okuyanlar tarafından.
Ben biraz abartmış olabilirim. Ama dün çok kötü bir gündü, buna biraz da ihtiyacım vardı.
Bir de insanlar seviniyor işte. Yadırgamaya, laf sokmaya ne gerek var (kimseyi hedef almadan yazıyorum)? Sevinmeyen ya da ne bileyim ilgisini çekmeyen sayfayı kapatır çıkar, bu kadar basit.
Senin de abartman normal bana göre. Ben senin kadar hakim olsam bu seriye, sevinç yerine kıskançlık hissederdim. Vardır ya hani yazarı, eseri kıskanırsın. Bende öyle bir şey var açıkçası. Karanlık tarafımız ama çoğumuzda da var bu
Bunu normalleştirdiğiniz için o kadar mutluyum ki şu an anlatamam…
Aslında bu lezzeti çok az kişinin tatmış olduğunu bilmenin farklı bir hazzı var, çok haklısın (dark side). Ama sonra içimde bir ses diyor ki paylaştıkça çoğalır (force).
Vallahi arkadaşlar hiç heves kırmayın. Herkesin mutlaka kendi fikri fakat şöyle kitaplara (aşağıda) böyle tepkiler veriliyorsa @isos81 miting düzenlese ben yadırgamam.
@isos81 Bayrak, tişört, kalem, ajanda filan oradan bir paket alırım. Adresi özelden iletiyorum.
Doğrudur, ilk kez görmekten heralde… Ama ben de güne mutlu uyanınca şaşırdrım, nedeni de bugün malazan çıkması.