Malazan Book of the Fallen

Hazır herkes buradayken sorayım, şu an ithaki için en indirimli site hangisi ve bu sitede kullanabileceğimiz bir indirim kodu var mı?

1 Beğeni

İlknokta’da %50 var şu anda. Diğer sitelere bakmadım.

80-120 (hatta belki 140) arası etiket fiyatı bekliyorum. Ciltli de 160-220 arası olur sanırım.

1 Beğeni

Hocam, kaç sayfaki kitap ?

1 Beğeni

Sayfa tek başına yeterli kriter olmasa da ilk kitap 600-700 sayfa civarı olur (serideki en kısa kitap).

1 Beğeni

Ben ciltli fiyatını yüksek fakat kartonun ucuz olacağını düşünüyorum. İlk kitaplar nispeten ucuz oluyor.

2 Beğeni

O stratejiyi yapıyor İthaki haklısın. İlk kitap çokça satsın, insanlar seriye girsin diye ucuz olabilir. Yine de alt sınırım olan 80 ₺’nin altında olacağını zannetmiyorum.

Bu arada henüz fiyatları bilmiyorum ama forumdan birisine kitap hediyem olacak. Sizce hangisi daha iyi olur?

• 2 Adet Karton Kapak
  • 1 Adet Ciltli

0 oylayanlar

6 Beğeni

Bütçe yine zorlayacak ama bu seriye ayrı imtiyazım olsun. Tamamlarım tüm seriyi cilti olarak.

2 Beğeni

Ben kartonda %50 indirimle 35-40 arası bekliyorum. Yani aynı kapıya çıkıyor evet. :slight_smile:

1 Beğeni

İlknoktada “Şebeke Etkisi - Katilbot Günlükleri 5” sepete attim, Malazan’ı bekliyorum. Yarına kadar %50 indirim var; alalim bari.

2 Beğeni

Hocam hediye kitap adedi 3 ‘dü ve kitap çıkamadan kontenjanın birisini doldurmuştum diye hatırlıyorum. :joy:

2 Beğeni

Malazan da kesin %50 indirimli olacaksa, Katilbot 5’i alayım ben de, özlemiştim hem. :smiley:

2 Beğeni

40 TL olursa 3 karton kapak hediye edeceğim, söz. :slight_smile:

Harikasın hocam. :+1:

Aynen hocam, kaçırmayın %50’yi. :+1:

Kitap 3 olabilir evet ama araya kaynamayalım. :smiley:

2 Beğeni

SS almıştım galiba, dur bakayım … :slight_smile:

İşin şakası tabi, şaka olan başvurum değil, o vardı ama kendim alacağım.

2 Beğeni

Kanıt varsa boynum kıldan ince, söz verdiysek yapacağız. :slight_smile:

3 Beğeni

Eyvallah hocam, düşünmen yeter, aldım kabul edip teşekkür ediyorum.

3 Beğeni

Hadi ilk taşı atıyorum.

59 Beğeni

İsabetli bir tahminde bulunmuşum. :smiley:

13 Beğeni

:partying_face: :partying_face: :partying_face:

Aynen, nokta atış olmuş.

Kapak da tam isabet, çok beğendim. :slight_smile:

3 Beğeni

Kapak şahane yaa, çok beğendim.

3 Beğeni

Fena değil. 3 gün kaldı görseli. Hoşmuş. @Agape :wink:

Ciltli de orijinal kapakla gelir. Benim tahminim de tutar böylece.(tutmalı, zira ego bunu gerektirir)