Hazır herkes buradayken sorayım, şu an ithaki için en indirimli site hangisi ve bu sitede kullanabileceğimiz bir indirim kodu var mı?
İlknokta’da %50 var şu anda. Diğer sitelere bakmadım.
80-120 (hatta belki 140) arası etiket fiyatı bekliyorum. Ciltli de 160-220 arası olur sanırım.
Hocam, kaç sayfaki kitap ?
Sayfa tek başına yeterli kriter olmasa da ilk kitap 600-700 sayfa civarı olur (serideki en kısa kitap).
Ben ciltli fiyatını yüksek fakat kartonun ucuz olacağını düşünüyorum. İlk kitaplar nispeten ucuz oluyor.
O stratejiyi yapıyor İthaki haklısın. İlk kitap çokça satsın, insanlar seriye girsin diye ucuz olabilir. Yine de alt sınırım olan 80 ₺’nin altında olacağını zannetmiyorum.
Bu arada henüz fiyatları bilmiyorum ama forumdan birisine kitap hediyem olacak. Sizce hangisi daha iyi olur?
- 2 Adet Karton Kapak
- 1 Adet Ciltli
0 oylayanlar
Bütçe yine zorlayacak ama bu seriye ayrı imtiyazım olsun. Tamamlarım tüm seriyi cilti olarak.
Ben kartonda %50 indirimle 35-40 arası bekliyorum. Yani aynı kapıya çıkıyor evet. 
İlknoktada “Şebeke Etkisi - Katilbot Günlükleri 5” sepete attim, Malazan’ı bekliyorum. Yarına kadar %50 indirim var; alalim bari.
Hocam hediye kitap adedi 3 ‘dü ve kitap çıkamadan kontenjanın birisini doldurmuştum diye hatırlıyorum. 
Malazan da kesin %50 indirimli olacaksa, Katilbot 5’i alayım ben de, özlemiştim hem. 
40 TL olursa 3 karton kapak hediye edeceğim, söz. ![]()
Harikasın hocam. ![]()
Aynen hocam, kaçırmayın %50’yi. ![]()
Kitap 3 olabilir evet ama araya kaynamayalım. ![]()
SS almıştım galiba, dur bakayım … 
İşin şakası tabi, şaka olan başvurum değil, o vardı ama kendim alacağım.
Kanıt varsa boynum kıldan ince, söz verdiysek yapacağız. 
Eyvallah hocam, düşünmen yeter, aldım kabul edip teşekkür ediyorum.
İsabetli bir tahminde bulunmuşum. 
Aynen, nokta atış olmuş.
Kapak da tam isabet, çok beğendim. ![]()
Kapak şahane yaa, çok beğendim.
Fena değil. 3 gün kaldı görseli. Hoşmuş. @Agape 
Ciltli de orijinal kapakla gelir. Benim tahminim de tutar böylece.(tutmalı, zira ego bunu gerektirir)